tşkler canım açıkcası iyide deilim yüz felci yüzümü tamamen kilitledi 1 hafta işten izin aldım 😕 inşallah gecicidir..
yüz felci geçiyor canım üzülme yakında geçer allh şifanı versin
bende öyle avunuyorum işte bir zamanı vardır diye ama ne bileyim olmuyor işte ağlamaktan kendimi alamıyorum...bu sefer böyle biraz gecikip kahvereng leke falan olunca olacak galiba demiştim geçen ayda rüya görmüştü eşim yani annıycan heray bi bahane bulup heh tamam bu ay oldu galiba diyoruz umudumuzu bağlıyoruz ama sonu hep hüsran..Eyşan inan senin yaşadığını burda hepimiz yaşadık yaşıyoruz canım.Seni anlıyorum.Çoz zor bir durum ben de her regl olduğumda 1 hafta kendime gelemiyorum.En diplerde oluyorum.Ama güçlü olmak yılmamak lazım.Herşeyde bir hayır var inan.Onunda bir zamanı vardır canım.Üzülme reglini rahat geçirmeye çalış ki yeni bir aya daha güçlü gir.Benimde reglim yeni bitti kendimi topladım..Hadi bakalım ağustosta daha güçlü geliyoruzzz ümitlerini kırma.
bitanem demesi kolay biliyorum ama hiiiiççç üzülme lütfen.her yeni gün bir umut.şu an sabırsızlanıyoruz ama biliyoruz ki Allahım doğru zamanı bizden daha iyi biliyor.biraz sabır arkadaşım.gelecek güzel günler çok yakın ama inan biraz sabırkızlar dün gece sabaha karşı müthiş bir karın ve kasık ağrısıyla uyandım ve adet olduğumu gördüm öyle moralim bozulduki çok ağladım hiç ama hiç keyfim yok 10ayda bitti eğer 2ay daha böyle karavana geçerse artık tedaviye başlıcaz ben çok korkuyorum..sabaha kadar ağladım eşimide üzüyorum bi sizler varsınız işte bunları anlatabildiğim
kızlar dün gece sabaha karşı müthiş bir karın ve kasık ağrısıyla uyandım ve adet olduğumu gördüm öyle moralim bozulduki çok ağladım hiç ama hiç keyfim yok 10ayda bitti eğer 2ay daha böyle karavana geçerse artık tedaviye başlıcaz ben çok korkuyorum..sabaha kadar ağladım eşimide üzüyorum bi sizler varsınız işte bunları anlatabildiğim
kızlar dün gece sabaha karşı müthiş bir karın ve kasık ağrısıyla uyandım ve adet olduğumu gördüm öyle moralim bozulduki çok ağladım hiç ama hiç keyfim yok 10ayda bitti eğer 2ay daha böyle karavana geçerse artık tedaviye başlıcaz ben çok korkuyorum..sabaha kadar ağladım eşimide üzüyorum bi sizler varsınız işte bunları anlatabildiğim
evet canımm 14 gün oldu en iyi kan testi canım onu bekliyorumidrara tahlili yap bakalım ne çıkacak kesin hamilesin ama yoksa adetinin bu kadar gecikmemesi lazım
amin canım inşallahhayırlısı arkadaşım yaa,inşallah hayırlı haberler alcaz
bende öyle avunuyorum işte bir zamanı vardır diye ama ne bileyim olmuyor işte ağlamaktan kendimi alamıyorum...bu sefer böyle biraz gecikip kahvereng leke falan olunca olacak galiba demiştim geçen ayda rüya görmüştü eşim yani annıycan heray bi bahane bulup heh tamam bu ay oldu galiba diyoruz umudumuzu bağlıyoruz ama sonu hep hüsran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?