yoncax
Hamiş Melek
nasılsın kış güneşi,yanlış hatırlamıyorsam 2 agustostu dimi adet.belirti filan var mı?günaydın canım sanada
nasılsın kış güneşi,yanlış hatırlamıyorsam 2 agustostu dimi adet.belirti filan var mı?günaydın canım sanada
günaydın hanımlarrr
gününüzün en güzel geçmesi dileğiyle... :fırtına:[/QUO
geçmiş olsun nasıl oldun iyimisin canım
tşkler canım açıkcası iyide deilim yüz felci yüzümü tamamen kilitledi 1 hafta işten izin aldım 😕 inşallah gecicidir..![]()
canım şimdi senin hamilelik ne oldu?testler filan?bildiğim kadarıyla 14 temmuzmuş adet.tam 14 gün geçti adetten ne olcak şimdi?tşkler canım açıkcası iyide deilim yüz felci yüzümü tamamen kilitledi 1 hafta işten izin aldım 😕 inşallah gecicidir..![]()
Geçmiş olsun umutlu-reyhan.Canım senin hamileliğin belli olmadı mı daha. Yaz güneşi sen hamileymişsin çook tebrik ederim yeni farkettim tablodan.Kızlar bikaç hafta giremeyince bayağ değişiklik yeni katılan yeni hamileler olmuş valla ...
günaydın fatoşcum ,belirtilerin ne alemde canım?![]()
GÜNAYDINNNNNN
nasılsın kış güneşi,yanlış hatırlamıyorsam 2 agustostu dimi adet.belirti filan var mı?
tşklar canım..
aksilik olcak yaaa dünden beri serumun etkisi var kan tahl,l,de yaptıramıyorum dr. olmaz d,iyor sıkıntı stersle bekliyorum...
Aman canım yapma stres falan.Kendine meşgale falan bul.Zaten çok geçmiş adetin.Büyük ihtimalle hamilesindir.Hayırlısı canımtşklar canım..
aksilik olcak yaaa dünden beri serumun etkisi var kan tahl,l,de yaptıramıyorum dr. olmaz d,iyor sıkıntı stersle bekliyorum...