Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yoncax sen iyisin gene ben çok zayıftım ama doğumdan sonra alıyor insan kilo 1.73 boyum 48 kiloydum şimdi 61 kiloyum bende anlayacağın kilo sevenlerdenim
ayyy kızlar yaa aynı durum bende de var boy 163 kilo 47 çok zayıfım yaww ama benle aynı olan sizlerde varmışsınız valla herkes evlenince alırsın diyodu ben almadım şimdide doğum olsun alırsın diolar ama bilmiyorum inş alırım sağlık olsun tabi en başta🙂

Fatoşcum inanıyorumki sende enkısa zamanda hamileler kervanına katılanlardan olucaksın moralini yüksek tutman çok önemli biliyorsun zaten.Komşumun kocasının birtek canlı hücresi yok bu yüzden tüp bebek bile yapamıyorlar, bende onunla duva edip RABBİMİN mucizesini bekliyorum.Senin çok şükür olucak cnm benim.Bu arada nette gezinirken bir bayan benim prolaktin değerim yüksekti ilaç kullanmak istemiyordum bitkisel bir kür uyguladığını ve rahat olduğunu söylüyordu stres takıntılarda prolaktinin düşmesini engelliyormuş öyle yazmıştı belki sanada iyi gelir bir ay dene olmazsa ilaçlarına devam edersin.Gönlünce olsun arkadaşım.