Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ah kızlar yaa benimki nöbetten kaçıp gelmiş dondurma keyfi yaparken yazılarınızı okuyamadım kusura bakmayın yaww😕 neyse sizlerede iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi,Allaha emanet olun baş baş

kızlar artık aklım fikrim burası olduğundan ,buraya çok kafa yoruyorum ondanmıdır,yoksa anlamı olduğu içinmidir bir rüya gördüm hayırlara çıksın🙂önce kim oduğunu seçemiyorum ama burdaki hamilelerden biri benim telefonu mu bulmuş benimle konuşuyor.şaşırıyorum bende bana diyorki;ikizlerim geliyor,ikiz olacaklarmış yani diyor.seviniyorum hayırlı olsun diyorum.ama önce kim olduğunu seçemedim.uyanmaya yakın sanırım sergül melekti dedim🙂sanırsam o 3.yü beklerken 4.de yolda mı ne:bebiss::baby:bu arada sergülün koca saç baş yolacak sanırım:meri:
Hayırlısı olsun hakkımda ama tek sanırım öyle gözüküyodu bu arada çok şükür biraz biraz alıştı bide hayırlısıyla kızı olursa daha iyi hisseder herhalde kendini.Belkide senin ikizlerin olur arkadaşım bellimi olur.:baby::baby:

ebrucum yazdıklarını gülerek okuyorum daha öncede yazmıştım senden heryere lazım diye gerçekten....Sen ayrı bir neşe kaynağısın sen hamile olda ALLAH izin verdiği müddetçe destekleriz biz seni.

Geri