yoncax
Hamiş Melek
iyi geceler canım,görüşürüz🙂melekler ben çıkıyorum kendınıze ıyı bakın yarın görüşmek üzere ıyı geceler kızlar
iyi geceler canım,görüşürüz🙂melekler ben çıkıyorum kendınıze ıyı bakın yarın görüşmek üzere ıyı geceler kızlar
Hayırlısı olsun hakkımda ama tek sanırım öyle gözüküyodu bu arada çok şükür biraz biraz alıştı bide hayırlısıyla kızı olursa daha iyi hisseder herhalde kendini.Belkide senin ikizlerin olur arkadaşım bellimi olur.kızlar artık aklım fikrim burası olduğundan ,buraya çok kafa yoruyorum ondanmıdır,yoksa anlamı olduğu içinmidir bir rüya gördüm hayırlara çıksın🙂önce kim oduğunu seçemiyorum ama burdaki hamilelerden biri benim telefonu mu bulmuş benimle konuşuyor.şaşırıyorum bende bana diyorki;ikizlerim geliyor,ikiz olacaklarmış yani diyor.seviniyorum hayırlı olsun diyorum.ama önce kim olduğunu seçemedim.uyanmaya yakın sanırım sergül melekti dedim🙂sanırsam o 3.yü beklerken 4.de yolda mı nebu arada sergülün koca saç baş yolacak sanırım:meri:

Baktım kimsecikler yok diye çıktım, sen o esnada yazdın galiba görmedim seni smartçın sen nasılsın.Merhaba Sergül'cüm nasılsın?Seni online görünce bir halini hatırını sorayım dedim.
Sana dünaydın kış güneşigünadın kızlar