5+2 ydi hesaplamama göre gitim kese görünmedi hcg 1471.0 çıktıkaç günlükken gitmiştin doktora birde HCG sonucun kaçtı?
kizlarrrr..cok üzgünüm,adet oldum..ve karnim cok agriyor..
kızlarr bende bu gece rüyamda annemle bir yolda yürüyordum yolun iki yanında da erik ağaçları yeşermişti ve meyve doluydular yeşil yeşil annemle bir ağacın eriklerinden toplayıp cebimize koyuyorduk ,ne ki bir manaya yoramadım ama annemi çok özledim 2 ay önce gelmişti yanıma babamda o da o zamandan beri görmüyorum 🙁
canım benim hesaplamama göre 6haftalık oldum dün itibariyle ama 4 nisanda doktora gidicem o zaman kesin bilgiyi paylaşırım sizinle çok küçük olduğundan kese görünmedi çünkü
5+2 ydi hesaplamama göre gitim kese görünmedi hcg 1471.0 çıktı
canım benim doktorum 1000'de de görülebilir ancak 1500'ü bekleyelim kesenin garanti görünmesi için demişti, dolayısıyla senin kesenin yerleştiği nokta itibarıyla büyümesi gerekiyor olabilir, bende daha henüz görmedim, o yüzden hamile bile hissedemiyorum kendimi 🙁 bir daha ne zaman gidecektin? muhakkak haber ver emi?
güzell anneler ve anne olmak isteyen kardeşlerim valla 160 sayfayı okuuu okuuu anca bitirdim 2 günde yoruldum valla ama güzel yorgunluk her sayfada ayrı haber ayrı heyacan🙂 çokta şey öğrendim valla sayenizde .lavinyam çağardın geldim hemencik🙂 bende 7 sene oldu evleneli 2 senedir istiyoruz olmuyo bakalım şimdilik 24 aydır yılmadan heray heyacanla yıkılmadan bekledim sonunda hüsranda olsa hep gelecek ay umuduyla.geçen ay bi aşılama denememiz oldu ama bazı olumsuz gelişmeler sonucu aşılamayı yarıda bıraktık sonrada yaz sonuna erteledik belki buarada kendiliğinden gelir bebeğim bellimi olur rabbim büyük 16 nisan regl günüm belirti takipetmeyi bırakalı 6 ay oldu artık sadece günümü bekliyorum.herşeyde bir hayır vardır allahtan herzaman hayırlısını dilersek başımıza gelen hertürlü sonuç bizim için hayırlı olan demektir. inşallah bütün bebek isteyenleri rabbim sevindirsin tez zamanda. hamile arkadaşlarımızada hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasipetsin🙂🙂
kıslar kan verdim sabah bakalım ne olcak sonuş merak ediyorum ama içimden bi ses yok diyor
güzell anneler ve anne olmak isteyen kardeşlerim valla 160 sayfayı okuuu okuuu anca bitirdim 2 günde yoruldum valla ama güzel yorgunluk her sayfada ayrı haber ayrı heyacan🙂 çokta şey öğrendim valla sayenizde .lavinyam çağardın geldim hemencik🙂 bende 7 sene oldu evleneli 2 senedir istiyoruz olmuyo bakalım şimdilik 24 aydır yılmadan heray heyacanla yıkılmadan bekledim sonunda hüsranda olsa hep gelecek ay umuduyla.geçen ay bi aşılama denememiz oldu ama bazı olumsuz gelişmeler sonucu aşılamayı yarıda bıraktık sonrada yaz sonuna erteledik belki buarada kendiliğinden gelir bebeğim bellimi olur rabbim büyük 16 nisan regl günüm belirti takipetmeyi bırakalı 6 ay oldu artık sadece günümü bekliyorum.herşeyde bir hayır vardır allahtan herzaman hayırlısını dilersek başımıza gelen hertürlü sonuç bizim için hayırlı olan demektir. inşallah bütün bebek isteyenleri rabbim sevindirsin tez zamanda. hamile arkadaşlarımızada hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasipetsin🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?