Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ohh ne güzel yaa haftasonunu eşinle geçirmişsin Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallahhh bu mutlu yuvanızı hayırlısı ile bir evlat nasip etsin inşallahh

kızlar yaa hafta sonum ii geçmedi hastayım çok ağrım var düşük tehlikem varmış üzgünüm mutsuzum dualarınza ihtiyacım var buarada bebiş 6+4 oldu inş meleğime birşey olmaz...

yasminimm yaaa çok geçmiş olsunnn yaa dikkat et kendine bol bol dinlen uzan yat dualarım seninle canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahh üzülme sakın

kızlar büyük abimin eşi de sanırım hamile oda test yaptı bugün 2 günlük bir gecikmesi vardı teste bir saat sonra bakmş silik görmüş yarın sabah tekrar yapıcak hemde korunurken sprial vardı bir buçuk yaşndada kızı var

anammmmm hemde spiral varken heee ne demeli böle işe valla şaştım kaldım hadi korunma hapı kullanılırken hamiş kalınabiliyo duymuştum ama spiral ilk defa duydum demekki Allah istedikten sonra engel mengel dinlemez işte

biz hamile kalana kadar değişmezse eğer,birazda inanmak önemli galiba ben bu kürü birkaç kişide okudum dedimya deti bekliyorum hemen başlayacağım,arkadaşımın bana yazdığı tarifi olduğu gibi alıntı yapıyorum

adetimin 1 .günü başladım,7-8 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suda tam 15 dk kaynattım,ayrı bir kapta 3 adet iri ve tazee havucu(7-8 parçaya bölerek)2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynattım,ılıyınca ikisini karıştırdım ve sabah akşam aç karnına 1 er bardak içtim,geri kalanını dolaba koyup ertesi gün içtim,yani hazırladığım kürü 2 günde tükettim,yani yaptığın gün ve ertesi gün içiyosun sonra yine tazesini yapıyorsun,ben bunu direk saraçoğlunun kendi ağzından dinleyerek yazdım,21 veya 25 gün yapın dedi,ve 2 ay üst üste yapın dedi,sende böyle yap canım,inşallah sende faydasını görürsün.

hepimiz böyle testlerden geçiyoruz bilemiyorum senin doktorun neler yapıyor,aslında izlenecek yol belli,herkesinki aynı,ama iltihapsa hamile kalma ihtimalin yok,bir an önce çaresine bakman lazım
haklısın tatlım ihtimali ortadan kaldırıyo bu iltihap olayı.daha önce kendini belli etseydi çaresine bakardım ama buay böyle oldu ilk.bende sadece hormonlara bakıldı vede rahimfilmi çekildi eşimede spermiogram yapıldı çok şükür hepsi iyi çıkmıştı .ancak rahim filmiyle iltihap farkedilmiyormuş histereskopiyle tanı konulabiliyormuş.genetik testi, bağışıklık tahlili gibi bazı testlerde var bunlardan yeni haberim oldu oyüzden başka bir doktora gidicem.kendikendimize beklememiz gereken süreci geçtik artık yapılması gereken herşeyin yapılması lazım herhangibir eksik test, varsa bir problem onu öğrenmemizi engeller

kızlar yaa hafta sonum ii geçmedi hastayım çok ağrım var düşük tehlikem varmış üzgünüm mutsuzum dualarınza ihtiyacım var buarada bebiş 6+4 oldu inş meleğime birşey olmaz...

yasmincim geçmiş olsun, nasıl oldu? sadece ağrın mı var? ne zamandır sürüyor? bir de doktor ne tavsiye etti? senin için dua edeceğim canım, geçmiş olsun..

hımm teşekkürler cnmm bakalım denemeye calışayım da havucun zamanı geciyo ne yapmak lazım ki

cnmm bende rahim filmi cekilmiştim de 6 ay önce histereskopi ne oluyo anlamadım göbekten girilen yöntemmi yoksa o