Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

MUTİ inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına bebişini, kendine dikkat et canım inşallah pazartesi güzel haberlerini duyarız tatlım😀
o iğneyi doktor gerekli görürse 28.haftada tekrarlayabiliyor ama zaten doktorunu değiştirmediğine göre sorun yok🙂

slm kızlar ya bana yardım edecegınızı sanıyorum.sımdı ben OCAKta duusk yaptım ya kanamam 15.inde basladı.sonra ŞUBAT ın 21.inde adet gordum.martın 20.sinde sız ce bnm yumurtlama tarıhım nezaman .internetten hesaplayıcalara baktım hepsı aynı sonucu gostermıyor

Asicim canim dediyin gibidi sumuksi.Adet şöyle gidiyor 17,19,en son mart 21.Bu ayda 22 hesapa göre.Yardimna göre tşk.Lavinyacim sanada tşk.Vallahi utandım.

cnmm rica ederim utanma kıss biz utanıyormuyuz bak akıntına dkkat et asişimin dediği gibi o sümüksü olduğu zaman yumurtlama vakti gelmiş demek hadi kolay gelsin

cnmmmm hangi işinden sevk alıyosan onu yap ne güzel bak meslek edinmişsin kendine maaşallah sana

merhaba asiciğim,
kalp atışlarını dün gördük çok şükür bu nedenle dr. artık 1 ay sonra geleceksin ama ani bir şey olursa muhakkak haberim olsun dedi..
sen nasılsın? neler yaptın?

ayyy cnmmmm kurban olurum yaaaa meleğimizn kalp atışını mı duydun şimdi ne cabuk büyümüş yaramaz ayy keşke sesini cekseydin bizde duysaydık aman dikkat et emi kuzum dr a danış ne olursa olsun

ayy cnmm bel ağrısı adet belirtiside olabilir hamişlikte olabilir belirtiler cok benziyo cünkü göğüslerinde sızlıyomuş ayy kıss inşş hamişsindir hee meraklandım şimdi test yapsanya

ayy cnmm maaşallah bizlerede dua edersin artık dimi datlum

ayy cnmm üstüne görme diyolar ya acaba ölemi olduki test yapmayı düşünüyomusun peki ayy böle dediğinizde ben cok heyecanlanıyorum sanki kendim olcakmışım gibi

kızlar doktor progestan diye bi ilaç verdi bana bu ilacı kullananlar yada ilaç hakkında bilgisi olanlar var mı.çok aşırı uykumu getiriyo da🙂

ayy cnmm ben kullandm onu öyle bi baş dönmesi uyku getiriyoki anlatamam araba kullanmayın diyo zaten ilac bilgilerinde

Allah razı olsun asiciğim.şimdi ben lekelenme gününü sayarsam yani 10 martı beklenen adet tarihim 7 nisan olur. lavişim benim adet tarihimi 7 nisan olarak düzeltebilirmiyiz ozaman.Allah razı olsun kardeşim.

hemen değişirim cnm sen iste yeterki kuzumm

cnm içinde bilgileri var zaten adet olduğun tarihe göre idrar testi gibi yapıyosun mesela 28 günde adet oluyosan içindeki kağıtta 11. gün başlayın diyo adet düzensiz ise en kısa olan adet tarihine göre başlıyosun test yapmaya aynı saatlerde yapıyosun ben bi 10 gün kadar yapmıştım kolay gelsin 🙂
gencim zaten tatlım yaş 27 daha🙂 ama erken evlendim ben 7 sene oldu evleneli.artık evliliğimiz bir bebek istiyoo🙂 2 sene oldu isteyeli ama kısmet işte bekliyoruz.

ayy maaşallah kuzum yaaa ALlah mutluluğunuzu artırsın bi bebek ile daha da artsın inşşş

cnmm bayağı zor şeyler atlatmışsın Allah kolaylık versin hamiş olsan bile belirtiler herkeste görülmeyebilir yani onun için belirtilere takılma karnının altının dolgunlaştığını söylüyosun buda hamişlik belirtisi ama yinede sen dr a görün biz ne desek yalan olur
cielcin nasılsın? nasıl gidiyo hamişlik?
anammmm sen nerdesin yaaaaa hep ben yokken geliyon hee :hıh: bende diyom büyük bi eksiklik var bu mekanda ama kim meğerse benim essenimmiş ayy özledim heee arada gel hatta ben varken gel

ayy pozitif olmazmı benim cnm arkadaşım

tatlım 7 hafta sonra diplomam da olacak inşallah şimdilik sadece hamşirelik öğrencisiyim😀

oyy ne güzel yaaa hemşiremiz de var derdimize derman olursun hemşire hanım

kızlar ben galiba adet oluyorum... acayip karnım ağrıyo ve o lekeden sonra çok az da olsa yine geldi ama şimdi bişey yok 🙁 çokkk üzüldümm... önümüzdeki aya kaldı 🙁

cnmm hayırlısı olsun ne üzülüyosun yaaa burda üzülmek yok ona göre izin vermiorum gelecek maclara bakacaz

kıslar biliyosunuzki 5 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 6. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1)TATLI_BELA................ 7 haftalık oldu meleğimiz

2) yasmin nil......................
6 haftalık minik mercimeğimiz
3) bur_ay.................

4)Ciel...............................
cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan

fatma2...................................9 nisan

selamet..................................7 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan

defne defne..........................16 nisan

shekerr hale.........................20 nisan

dilekdenizi...............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!