Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

MUTİ inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına bebişini, kendine dikkat et canım inşallah pazartesi güzel haberlerini duyarız tatlım:D
o iğneyi doktor gerekli görürse 28.haftada tekrarlayabiliyor ama zaten doktorunu değiştirmediğine göre sorun yok:)
 
slm kızlar ya bana yardım edecegınızı sanıyorum.sımdı ben OCAKta duusk yaptım ya kanamam 15.inde basladı.sonra ŞUBAT ın 21.inde adet gordum.martın 20.sinde sız ce bnm yumurtlama tarıhım nezaman .internetten hesaplayıcalara baktım hepsı aynı sonucu gostermıyor
 
Asicim canim dediyin gibidi sumuksi.Adet şöyle gidiyor 17,19,en son mart 21.Bu ayda 22 hesapa göre.Yardimna göre tşk.Lavinyacim sanada tşk.Vallahi utandım.


cnmm rica ederim utanma kıss biz utanıyormuyuz bak :D:D akıntına dkkat et asişimin dediği gibi o sümüksü olduğu zaman yumurtlama vakti gelmiş demek hadi kolay gelsin :D:D

Bende çalişsam keşke.Unverste okudum diplomam var ama calişma iznim yok.Özel hastanede hemşire çalişa biliyormuşum aile doktormuz söyledi.Ama 2 meslekmi kullanmak istiyorum kuaför zevk alıyorum bu işden.Asicim sen ne çalişiyon..

cnmmmm hangi işinden sevk alıyosan onu yap ne güzel bak meslek edinmişsin kendine maaşallah sana :kiss:


merhaba asiciğim,
kalp atışlarını dün gördük çok şükür bu nedenle dr. artık 1 ay sonra geleceksin ama ani bir şey olursa muhakkak haberim olsun dedi..
sen nasılsın? neler yaptın?

ayyy cnmmmm :deli: kurban olurum yaaaa meleğimizn kalp atışını mı duydun şimdi ne cabuk büyümüş yaramaz:D:D ayy keşke sesini cekseydin bizde duysaydık :D:D aman dikkat et emi kuzum dr a danış ne olursa olsun :kiss:


hamile arkadaşlarımız bize belirtilerini yazabilirmi, nasıl anladılar,ne zaman test yapıp öğrendiler.bizler de her ay aynı psikoloji göğsüm şişti,akıntım oldu acaba hamilemiyim deyip duruyoruz.en azından hamile arkadaşlarımız hissettiklerini yazabilirse çok sevinirim.

benim adet tarihim biraz değişik bu ay 10 martta kahverengi bir akıntı geldi buda iki gün sürdü 12 martta ise tam adet oldum oda 2 gün dürdü.internette 10 martı son adet tarihi olarak girdiğimde 7 nisan yazıyor,12 mart diye yazınca 10 nisan diyor.
şimdi bende 4 gündü akıntı devam ediyor.göğüslerim resmen silikonlu gibi oldu.dokununca sert değil ama yumuşak.sadece ara ara öyle bir sızı giriyorki sanki göğsümü içeriden birbirinden ayırıyorlar bıçak gibi kesiyorlar sanki.çok sızı giriyor.ama sürekli bir ağrı değil.dokunduğum zaman göğüslerimde ağrı hissediyorum ama o ara ara sızlamalara dayanamıyorum. bel ağrılarımda akıntı ile başladı 4 gündür bel ağrısıda çekiyorum.şimdi adet tarihimi 7 nisanmı yoksa 10 nisanmı alacağım bilemedim.sizce hangisini almalıyım.

ayy cnmm bel ağrısı adet belirtiside olabilir hamişlikte olabilir belirtiler cok benziyo cünkü göğüslerinde sızlıyomuş ayy kıss inşş hamişsindir hee meraklandım şimdi test yapsanya :D:D

adetime 3 gün kala idrar testi yaptım çook silik çıktı canım sonra hergün yaptım gittikçe koyulaştı inanamadım farklı bikaç test yaptım pozitif çıktı ama birinde hiçç çizgi çıkmadı sonradan farkettim o negatif çıkanın son kullanma tarihi geçmiş.test alırken ona da dikkat edin kızlar..gebelik testleri de yetmedi ovulasyon testi yaptım o da kopkoyu iki çizgiydi..dün de kan testi yaptırdım pozitiff çıktı çok şükürr:):) Rabbim herkesee isteyen herkesee nasip etsin inş...çok farklı bişeymiş bu duyguuu...:)

ayy cnmm maaşallah :D:D bizlerede dua edersin artık dimi datlum :kiss:

meraba melekler... bugünnn üzücü bişey oldu ve sabah bide baktım ki baya bi leke gelmiş :( hasta oluyom diye bekliyodum... ama ne ağrım oldu nede sonradan gelen giden... şimdilik bişey yok... böyle olupta hamile kalan var mı aranızda kafam çok karıştı...

ayy cnmm üstüne görme diyolar ya acaba ölemi olduki test yapmayı düşünüyomusun peki ayy böle dediğinizde ben cok heyecanlanıyorum sanki kendim olcakmışım gibi :D:D

kızlar doktor progestan diye bi ilaç verdi bana bu ilacı kullananlar yada ilaç hakkında bilgisi olanlar var mı.çok aşırı uykumu getiriyo da:)


ayy cnmm ben kullandm onu öyle bi baş dönmesi uyku getiriyoki anlatamam araba kullanmayın diyo zaten ilac bilgilerinde


Allah razı olsun asiciğim.şimdi ben lekelenme gününü sayarsam yani 10 martı beklenen adet tarihim 7 nisan olur. lavişim benim adet tarihimi 7 nisan olarak düzeltebilirmiyiz ozaman.Allah razı olsun kardeşim.

hemen değişirim cnm sen iste yeterki kuzumm :kiss:


ne kadar güzel ya.ovulasyon tesi nasıl yapılıyor.eğer bu ay adet olursam bende yapmak istiyorum ovulasyon testi.hangi marka alınıyor nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisin canım.rabbim çok şükür sana bebişini nasip etti,inşallah sağlıcaklada kucağınada alırsın güzel kardeşim.

cnm içinde bilgileri var zaten adet olduğun tarihe göre idrar testi gibi yapıyosun mesela 28 günde adet oluyosan içindeki kağıtta 11. gün başlayın diyo adet düzensiz ise en kısa olan adet tarihine göre başlıyosun test yapmaya aynı saatlerde yapıyosun ben bi 10 gün kadar yapmıştım kolay gelsin :)
gencim zaten tatlım yaş 27 daha:) ama erken evlendim ben 7 sene oldu evleneli.artık evliliğimiz bir bebek istiyoo:) 2 sene oldu isteyeli ama kısmet işte bekliyoruz.

ayy maaşallah kuzum yaaa ALlah mutluluğunuzu artırsın bi bebek ile daha da artsın inşşş :kiss:


selam kızlart şimdi size baştan sona anlatiorum vbe cevap bekliorum....


6 aylık evliyim eliliğimin 2. ayında bebeğe karar verdik ve 3. aya hamiş olarak başladım 8 haftalık ken bebeğim öldü kan uyuşmazlığı varmış kürtaj sonrası doktor korunma vermedi iğnemide vurundum ameliyatın ertesi günü kanamam kesilmişti şu an kürtaj olalı 53 gün oldu hala adet olamadım geçen hafta içi test yaptım 2. çizgi silik çiktı paza günü doktora gittik rahim duvarında kalınlaşma var hamile olabilirsin dedi sizce nedir durum kan testi falan yaptırma pazar günü gel öğreniriz dedi sizce nedir kızlar gögüslerim hariç bütün belirtilerim var hamişlik için ama gögüslerimde sadece biraz büyüme var ama acı falan hiçççç lmadı karnımı altı da dolgunlaştı hemen cevap bekliorum lütfen melekler

cnmm bayağı zor şeyler atlatmışsın Allah kolaylık versin hamiş olsan bile belirtiler herkeste görülmeyebilir yani onun için belirtilere takılma karnının altının dolgunlaştığını söylüyosun buda hamişlik belirtisi ama yinede sen dr a görün biz ne desek yalan olur:kiss:
cielcin nasılsın? nasıl gidiyo hamişlik?
anammmm sen nerdesin yaaaaa hep ben yokken geliyon hee :hıh: bende diyom büyük bi eksiklik var bu mekanda ama kim :D:D meğerse benim essenimmiş ayy özledim heee arada gel hatta ben varken gel :D:D :kiss:

ya senin kadar pozitif bir insanın en kısa sürede isteklerine kavuşacağına inanıyorum sen ne zaman bir yorum yapsan veya birine destek olsan insan gerçektten büyük keyifle oluyor yazdıklarını, Allah inşallah en kısa zamanda nasip edecektir.. :))

ayy pozitif olmazmı benim cnm arkadaşım :kiss:

tatlım 7 hafta sonra diplomam da olacak inşallah şimdilik sadece hamşirelik öğrencisiyim:D


oyy ne güzel yaaa hemşiremiz de var :deli: derdimize derman olursun hemşire hanım :kiss:

kızlar ben galiba adet oluyorum... acayip karnım ağrıyo ve o lekeden sonra çok az da olsa yine geldi ama şimdi bişey yok :( çokkk üzüldümm... önümüzdeki aya kaldı :(

cnmm hayırlısı olsun ne üzülüyosun yaaa burda üzülmek yok ona göre izin vermiorum :D:D gelecek maclara bakacaz :kiss:
 
kıslar biliyosunuzki 5 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 6. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ


Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1)TATLI_BELA................ 7 haftalık oldu meleğimiz :kiss:

2) yasmin nil......................
6 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:
3) bur_ay.................

4)Ciel...............................:deli:
:kiss: cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm :deli: :kiss:



ADET BEKLEYENLERİMİZ



koyusiyah......................6-7-8-9 nisan

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan


fatma2...................................9 nisan

selamet..................................7 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan
smi%20%2811%29.gif


defne defne..........................16 nisan

shekerr hale.........................20 nisan

dilekdenizi...............................20 nisan


Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan


kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs




Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!
 
Geri
Üst