canım seni çok iyi anlıyorum bendede muhabbet kuşu var muhabbet etmek dışında her bihaltı yiyo🙂 dün artık eşime dedim biz bunu doğayamı bıraksak ne koparıcaktı kafamı🙂günaydınnnn herkeze.umarım güzel bir hafta geçiririz.mutlu haberler alırız.temizlikmi 😕 daha ev duruyo öyle.elimi bile atasım gelmiyo.benim fırlama papağan her yeri çekirdek yaptı 🙂 ünüğünü sıkıcam bigün onun az kaldı 😀 keşke ünlüler gibi bizimde evde yardımcımız olsaydı diyorum bazen offff 🙂
canım inşallah düşündüğün şey vardır bende ne diyelim kısmet.üzülme sende hamencik daha regl oldun sanki nebu panik bekle 2gün daha tekraret testi🙂 ben umutluyum bu ay bizden.şu bizi takip eden misafir sendin demekher girdiğimde misafirler takip ediyor görüyorum bizi buda beni mutlu ediyor vallahi canım testlerde de silik görmüşsünn eeee ozaman hamişsin sen ne suruyosunn paptyamm yaa git kan versenee canım bir değil iki değil bir sürü test yapmışsın ve hepsinde silik yakalamşısın ayyy topik sanada uğurlu geldi çok sevindim vallahiii
günaydın defnecimmmmmm çok yorulmuşsun baksana saat 9 da uyumuşsun hep hayalimdir saat 9 da uyumak ama ertesi gün işe gelecek olmam dan dolayı istemiyorumcanım bu göğüs kasık ağrısı ilginç yaa acaba diyorum hani hadi hayırlısı olsun yaaa inşallah senide burda hamiş görmek nasip olur canım
vayy pasaklı papağan vayy ayy çok severim papağanları yaa ama işte bu kuş türü hayvanları elime alamıyorum kendi muhabbet kuşumu bile elime alamıyodumbu arada sana güzel bir hafta diliyorum canım
ayy sevinidmmm lavişim yaa sınavlarının güzel geçmesine inşallah bu ay bide hamiş haberini alırız herşey daha da iyi olur canım benim
hadi canımdesene koyu bir fenerli senin papağan :: rüyanda hayır olur inşallah canımcım yaa
hepinize güzel bir hafta diliyorum melekler umarım bu hafta hayırlısıyla bol hamiş haberi alacağımız mutlu güzel bir hafta olur
sabırsız ben bir türlü sabretmeyi öğrenemedimdayanamadım negatif çıkacağını bile bile sabah test yaptım ama kocaman bir tek çizgi aldım sabah sabah hiç iyi olmadı bu çok üzüldümm yaaa offfff offff varya ağlıycam nerdeyse o derece üzüldümm bunaldım artık yaa harbiden doktora gidip gerek bütün herşey yapılsın istiyorum artık her ay umutsuz olmaktan bıktık sıkıldım yoruldummm
inşallah iyi sonuçlar çıkar canım içini ferah tut iyi düşün iyi olsun dimi🙂canımmm rüyam hiç hayır çıkmadı.gamlı baykuş gibiyim valla.bide üzülme.hersey vaktinde oluyo.ne kadınlar ummadıkları an hamile kalmadılarmı.bende aynı durumdayım ama napalım sabır edicez.doktora gidicem bende artık.merak ediyorum ne çıkar acaba diye.
ayy cnm hayırlısı olsun yaa üzülme nolur nolacak artık alışmak lazım biliyosun ki beklemediğin anda gelecekler bu yaramzlar 🙂
canım seni çok iyi anlıyorum bendede muhabbet kuşu var muhabbet etmek dışında her bihaltı yiyo🙂 dün artık eşime dedim biz bunu doğayamı bıraksak ne koparıcaktı kafamı🙂
canım inşallah düşündüğün şey vardır bende ne diyelim kısmet.üzülme sende hamencik daha regl oldun sanki nebu panik bekle 2gün daha tekraret testi🙂 ben umutluyum bu ay bizden.
inşallah iyi sonuçlar çıkar canım içini ferah tut iyi düşün iyi olsun dimi🙂
canımmm rüyam hiç hayır çıkmadı.gamlı baykuş gibiyim valla.bide üzülme.hersey vaktinde oluyo.ne kadınlar ummadıkları an hamile kalmadılarmı.bende aynı durumdayım ama napalım sabır edicez.doktora gidicem bende artık.merak ediyorum ne çıkar acaba diye.
canım yanlışlık var ben ruya yorum yapmadım hic ama seninçin araştırdım şöyle bir şey buldum...Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir....ceylangözlü sen güzel rüya tabir ediyosun sanırım benimde rüyama bi yorum getirsene tatlım yaa🙁 eşimle biryere tatile gidiyoruz yerleşiyoruz bi otele.kaldığımız odanın bir küçük tuvaleti birde kocamaaan havuzlu jakuzili falan bir banyosu var.ben ilk akşam eşim uyuyunca tuvalete gidiyorum o sırada banyodan sesler geliyo küçük bi delik var ordan banyoya bakıyorum banyonun üst tarafında bi cam var bir kaç adam ordan öldürmüş oldukları bi kadını havuz gibi içi su dolu jakuzimsi bişeyin içine atıyolar ölüyorum korkudan hiç ses çıkarmıyorum sonra onlar gidince meraktan tekrar bakıyorum kadınlar 3-4 tane olmuş yüzüstü yatıyolar ülüymüş hepside kalbim duracak gibi oluyo onları öyle göreni ödüreceklermiş sözde koşup eşime haberveriyorum diyorum hemen burdan kimseye bellietmeden ayrılmamız lazım yoksa öldürcekler bizi falan filan ter içinde uyandım sonra ama yarım saat kendime gelemedim.rüyada kimsenin ne adamların nede ölen kadınların yüzünü görmedim ne demek acaba bi anlamı varmıdır.ayy valla hatırlayınca içim bi tuhaf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?