canmmmm üzülme .bızden cok bekleyenler var ama sonunda meleklerne kovuşmuşlar.pozitif düşün...Bilmiyorum Lavişim yaa test yapana kadar gayet pozitifim ama test yaptıktan sonra bütün pozitifliğim gidiyor resmen bunalıma girecek gibi oluyorum eşim bu halime hem üzülüyor hemde kızıyor üzme kendini diyor ama inanın ki elimde değil ben artık beklenmedik zamanda değil beklediğim zamanda gelsin istiyorum bebişimmm ama oda hiç bir zaman gelmiyor offffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff
sorunda bu işte defnecim regli olamıyorum bu heray böle illa ilaçla regli olmam gerekiyor buda demek oluyorki bende pko sorunu yeniden baş gösterdiben regli olan arkadaşlarımda bir yöndende seviniyorum aslında en azından regli olabiliyorlar buda bişey birde bana bakın ben regli bile olamıyorum günümü bile bilmiyorum
off bilmiyorum valla sıkıldım artık heray adetimi bekleyip umutlanıp adet olamamak ilaçla olmak hiç bir ay ben ne düzenli adet olabildim nede hamile kalabildim çok bunaldım böle giderse haziranı beklemeden tekrar doktoruma gidip ne kadar tedavi göreceksem görmek istiyorumm
valla canım rüyaların çok güzel.kutsal insanları görmüşsün baksana.hayır olsun.bende kaç gundu garip garip ruyalar görüyorum.ahireti gördüm.hz.Ayişeni,hz.İbrahimi, gördum.bu gunde alyans gordum.hayrdır inşeallah.ruyalarım hep gercek cıkar.
doktora git bencede.hem kafandakilerini çözmüş olursun rahatlarsın.bende gidicem en kısa zamanda.düşün düşün deliricek gibi oluyorum bazen.sabır ne yapalım.adet düzenim süperdir.hiç şaşmaz.ama daha gebelik yok işte napalım..
asicim haklısın tatlım düzensiz regl olmak heray ilaç takviyesi almak zorunda kalmakta zor bir durum enazından zamanında ragl oluyoruz buna şükür.ama ne biliyim şimdiye kadar böyle olmuş olsada belkide bu sefer sebebi o değildir iyi düşünelim tatlım ya.
canmmmm üzülme .bızden cok bekleyenler var ama sonunda meleklerne kovuşmuşlar.pozitif düşün...
lavişçim sana vizeymiş finalmiş dokunmaz tatlım halledersin sen🙂 bak rüyandada düğünler falan yapıyosun ohh negüzel demekki hayatında düğün havasında bi gelişme olucak🙂
laviş bak rüyanın anlamı neymiş ( Evli kadın kendini gelin olarak görmesi güzel bir kız çocuğu doğurmaya veya iyi bir işe başlamaya yorulur. Genç ve güzel bir gelin görmek helal mal ve serveti meşru kazancı ifade eder )
Bilmiyorum Lavişim yaa test yapana kadar gayet pozitifim ama test yaptıktan sonra bütün pozitifliğim gidiyor resmen bunalıma girecek gibi oluyorum eşim bu halime hem üzülüyor hemde kızıyor üzme kendini diyor ama inanın ki elimde değil ben artık beklenmedik zamanda değil beklediğim zamanda gelsin istiyorum bebişimmm ama oda hiç bir zaman gelmiyor offffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffff
sorunda bu işte defnecim regli olamıyorum bu heray böle illa ilaçla regli olmam gerekiyor buda demek oluyorki bende pko sorunu yeniden baş gösterdiben regli olan arkadaşlarımda bir yöndende seviniyorum aslında en azından regli olabiliyorlar buda bişey birde bana bakın ben regli bile olamıyorum günümü bile bilmiyorum
off bilmiyorum valla sıkıldım artık heray adetimi bekleyip umutlanıp adet olamamak ilaçla olmak hiç bir ay ben ne düzenli adet olabildim nede hamile kalabildim çok bunaldım böle giderse haziranı beklemeden tekrar doktoruma gidip ne kadar tedavi göreceksem görmek istiyorumm
bende kaç gundu garip garip ruyalar görüyorum.ahireti gördüm.hz.Ayişeni,hz.İbrahimi, gördum.bu gunde alyans gordum.hayrdır inşeallah.ruyalarım hep gercek cıkar.
sağol canım üşenmeyip uğraşmışsın.rüyam çok kötüydü ama çok güzel bir anlamı varmış🙂 tekrar sağol canım.canım yanlışlık var ben ruya yorum yapmadım hic ama seninçin araştırdım şöyle bir şey buldum...Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir....
rabbim seninde rüyalarını hayra çıkarsın canım inşallah🙂bende kaç gundu garip garip ruyalar görüyorum.ahireti gördüm.hz.Ayişeni,hz.İbrahimi, gördum.bu gunde alyans gordum.hayrdır inşeallah.ruyalarım hep gercek cıkar.
canım ya herşeyde bihayır vardır işte gelmiş kendiliğinden negüzel🙂 demek sen sitres yaptın ilaç alcan diye ama iyi olmuş bak sitresten regl olmuşsun.gelecek ay yüzümüz gülsün inşallah🙂Kızlar size güzel bi haberim var ilacı almaya hala çıkamamıştım ve şimdi adetim başladı ama allah bilio ya ilaç kullanmaktan hep korkmuşumdur bu çok ii oldu benim için çünkü eğer ilaç kullansaydım hemen hamile kalmak istemezdim bebeğe bişi olur die mutluyum şu anda önümüzdeki aya allah büyük dualarımızı eşksik etmeyelim🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?