LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 14 Ocak 2012 #241 essenn' Alıntı: hmm..anladım canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... essen valla sana kanım ısındı benim hee hep gel sen buraa
essenn' Alıntı: hmm..anladım canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... essen valla sana kanım ısındı benim hee hep gel sen buraa
essenn Hamiş Melek 14 Ocak 2012 #243 benim beklemediğim adet tarihim 22 ocak,senin 25 ocak,asinin 4 subat... inş. hepimiz ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın..
benim beklemediğim adet tarihim 22 ocak,senin 25 ocak,asinin 4 subat... inş. hepimiz ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın..
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 14 Ocak 2012 #244 essenn' Alıntı: 🙂🙂 benimde size kızz Genişletmek için tıkla ... cnmsın yaaa Allah gönlümüze göre versin inşş asimm nerde bu arada
essenn' Alıntı: 🙂🙂 benimde size kızz Genişletmek için tıkla ... cnmsın yaaa Allah gönlümüze göre versin inşş asimm nerde bu arada
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 14 Ocak 2012 #246 essenn' Alıntı: benim beklemediğim adet tarihim 22 ocak,senin 25 ocak,asinin 4 subat... inş. hepimiz ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın.. Genişletmek için tıkla ... evet cnm eğer ben 25 ocakta olursam şayet adetim düzene girdi anlayacam hayıt suyu kulanıyom ya faydası olur inşş sende inşallah olmazsın adet cnm yaaa senin yaş kaçtı ne kadarlık evliydin
essenn' Alıntı: benim beklemediğim adet tarihim 22 ocak,senin 25 ocak,asinin 4 subat... inş. hepimiz ve isteyen herkese Rabbim bu duyguyu tattırsın.. Genişletmek için tıkla ... evet cnm eğer ben 25 ocakta olursam şayet adetim düzene girdi anlayacam hayıt suyu kulanıyom ya faydası olur inşş sende inşallah olmazsın adet cnm yaaa senin yaş kaçtı ne kadarlık evliydin
essenn Hamiş Melek 14 Ocak 2012 #247 sizden büyüm az bi farkla🙂 25,5 canım 26 ya ağustosta giricem. 15 aylık evliyim cnm.
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 14 Ocak 2012 #248 essenn' Alıntı: sizden büyüm az bi farkla🙂 25,5 canım 26 ya ağustosta giricem. 15 aylık evliyim cnm. Genişletmek için tıkla ... hımm bende 25 e yeni girdim bende 2.5 yıllık evliyim cnm olsun aynı yaş sayılırız burcun neydi
essenn' Alıntı: sizden büyüm az bi farkla🙂 25,5 canım 26 ya ağustosta giricem. 15 aylık evliyim cnm. Genişletmek için tıkla ... hımm bende 25 e yeni girdim bende 2.5 yıllık evliyim cnm olsun aynı yaş sayılırız burcun neydi
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 14 Ocak 2012 #250 essenn' Alıntı: aslan,senin? Genişletmek için tıkla ... bende oğlakım cnm