ayyy kaptık mı ne biz bu işi

ne yapayım yaa ondan bundan şundan kendimden derken jenekolog olmuş çıkmışız
canım adetin ilk günü ,sabah uyanır uyanmaz daha yatakdan kalkmadan
yani hiçbir vücut aktivitesi yapmadan dijital bir derece ile hep aynı saatte
ister dil altından ,ister koltuk altından ,isterseniz makat dan ölçüm yapabilirsiniz...
ölçtüğünüz yere göre ısı değişebilir bu yüzden ölçtüğünüz ay boyunca hep aynı yerden ölçmeye dikkat et..Yumurtlama olduktan sonra vücut ısısı önce hafifçe düşer, progesteron hormonu salgısıyla birlikte birkaç dizyem (derecenin onda biri) yükselir.
ben folikasit kullanıyorum canım ama günde bir defa evet doktorlar hamilelik düşünüyorsanız mutlaka folik asit kullanın diyorlar hadi hayırlısı bakalım
evet evet o günleri boş geçmemen lazım çünkü dedim ya bebek yumurtlamadan öncede tutunabiliyormuş

hadi hayırlı olur inşallahhhhhhhhh
bu arada bana gelince benim çörek otlu karışımı yeme günüm doldu

kasıklarmda özellikle sol kasığımda sürekli bir ağrım var
😕 arada geçiyo ama sonra tekrar oluyo bende anlayamadım bunun ne olduğunu

neyse ama hergün mutlaka incirimi yiyorum yemediğim zaman kendimde eksiklik hissediyorum bu arada ben ayın 12sinden beri çalışmalara devam ediyorum en doğru zamanın 18i olduğunu o güne kadar boşgeçme dediler. eşime diyorum bu gün benim yumurtlama günüm hadi kalk

haha bakalım bu ay neler olacak hee unutmadan söyleyeyim dut pekmezi ve üzüm pekmezi içiyorum bol bol akşan yatmadan önce mutlaka içerim sizede tavsiye ederim

hadi Bismillah