essenn
Hamiş Melek
Kızlar merhaba,bişi sormak istiyorum.Şöyle ki; 23 eylül son adet tarihimin ilk günü idi, bende ekim ayında vajinada kaşıntı ve idrarda yanma var diye doktora gittim( 4 ekim).Mantar için tedavi verdi,hapları kullandım.(bu arada denemelere 14 ekimden sonra başladık) 10 gün sonra kontrole gel dedi ama ben çalıştığım için 10 gün sonra gittim( 17 ekim) 4 ekimdeki ultrasonda yumurtalıkların gayet iyi görünüyo dedi.17 ekimdeki kontrolde ise bebek düşünüyosanız bu hafta deneyin dedi.kocaman bi yumurtalık görünüyodu. Bazılarının 21.güne denk gelebiliyo dedi.Tabi biz denedik ama o ay olmadı 24 ekimde adet oldum. Diğer aylardaki adet olduğum günlerimide belirteyim : 24 ekim,21 kasım,22 aralık..
şİMDİ sorum şu kızlar,o zaman ben geç mi yumurtluyo oluyorum ve adetlerim düzensiz mi? en son sat tarihim 22 aralık.ve benim 2 gündür sol kasığımda batma oluyo,şişkinlik var.Sanırım yumurtlama belirtisi dimi? Ama ben ne olur ne olmaz diye ayın 2 sinden beri çalışmlara başladım gün aşırı 🙂
şİMDİ sorum şu kızlar,o zaman ben geç mi yumurtluyo oluyorum ve adetlerim düzensiz mi? en son sat tarihim 22 aralık.ve benim 2 gündür sol kasığımda batma oluyo,şişkinlik var.Sanırım yumurtlama belirtisi dimi? Ama ben ne olur ne olmaz diye ayın 2 sinden beri çalışmlara başladım gün aşırı 🙂
sadece yumurtladığın günlerini iyi hesapla bak mesela bazı insanlarda bebek yumurtlamadan bir önceki günde tutunabiliyormuş sen 21. gündemi yumurtladın ozaman 18.den 26 sına kadar boş geçme derim ben
ilahi sen yaaaa gece gece güldürdün beni yaaa