tamam cnmcım ekliyorum hemen
cnm asişimin dediği gibi netten bulabilirsin bi bak istersen
burdayımmmmmmişte geldim burdayım ben bu işte ustayım ocağa geldi cif laviş kirleri söktü cif laviş
ohohohhh süper valla aman diyim boş gecme bugünleri inşş tutacak cnmcım
papiş sen naptın kıss en son hamiştin ama kan testi yaptınmı noldu anlamadım ben bişi
tamam cıvırcığımdefnenin tabiriyle
ayy cnm günaydın valla biz cok tembeliz napcaksın işte dükkanı sana actırıyoz kusura bakmaköpeğin hayırlı olsun iyi bak emi ona
kızlar amma kaynatmışsınız ya oku oku bitiremedim maşallah😀
nasılsınız? ben hastalıktan ölüyorum ya kafamı kaldıramıyorum kaç gündür yatış😀 kış boyunca bu kadar hasta olmamıştım doktora gitmiyorum gerçekten hamilelik ihtimalim varmış gibi anca su iç yat modundayım
asicim midenin ağrıdığını söylemişsin baya bi sayfa önce inşallah geçmiştir canım nasılsın?
aşkitommm hoşgeldin kıs geçmiş olsun yaaa kıyamamm ben sana bol bol dinlen canım zaten ortalıkda bir salgın varmış serum takmadan geçmiyormuş dikkat et kendine
kuzum soda içmeye başladım zorlada olsa soda içiyorum biraz iyi gelmeye başladı bakalım işe yararsa soda içerim devamlı ama karnım çok şişti
kızlar selam,
birşey sorucam bu rep puanı ne? nasıl artıyor? ne işe yarıyor? biz birbirimize verebiliyor muyuz?
merak işte 🙂)
bakın bakalım bana hamişlik yakışıyormu
canlaaaaarrr,
yarin dr.gidiorum,dua edin emii🙁
bekleye bekleye sabir tasi oldum zaten...evdeki testler pozitif,insallah bi sorun olmaz,yarin bi mutlu haberde benden gelir...ooofff Allahim sen yardim et bizlere....optum canlarr...
kızlar ben geldim 🙂
selam şekerlerim...
uzun bir zamandır yoktum.hamile kalacağım diye aldığım kiloları vermekle meşgulüm.yaz geliyor bikinilere sığamamak korkusu🙁.bebek olayını tamamen zamana bıraktım ovulasyon şu bu asla hesaplamadım ve düşünmedim hiçbir yerimde ağrımadı,hani psikolojik ağrılar oluyordu ya gaz şişkinlik,kasık ağrısı vs..hepsi yok oldu sabah akşam spordayım şimdilik iyi gidiyor vücudum oldukça sıkılaşmaya başladı..böylelikle bebek düşüncesiyle stresten uzaklaştım..fırsat buldukça topiği takip ettim ama herkes iyidir umarım..hamişlerimiz artmış maşallah.yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..Tatlı bela bebeğini kaybetmişsin başın saolsun canım Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip edeer inşallah...lavişim,asim aklım sizlerdeydi son durumlarınız nedir..bu arada defnemmmmm seni burda görmek harika...hepinizi öpüyorum
günaydın,günaydınn,günaydıııınnnnn..........
Hayırlı Cumalar....
Nasılsınız güzeller?
Durumumu bildiriyorum ; hala bişi yok 🙂 ateş aynı 🙂 Dün akşam hemşire arkadaşım gelmişti,kanda erken baktırmışsın dedi( 2.gün) bazılarında geç çıkabiliyor,en sağlıksısı 5.günden sonra baktırman dedi 🙂 o da şaşırdı durumuma...Düzenli gidiyosa bu kadar uzaması tuhaf dedi...Haydin hayırlısı 🙂))))))
günaydın tatlım iyiyim saol bulantım biraz daha az gibi, inşallah bebişimde iyidir 🙂 sen nasılsın?
canlaaaaarrr,
yarin dr.gidiorum,dua edin emii🙁
bekleye bekleye sabir tasi oldum zaten...evdeki testler pozitif,insallah bi sorun olmaz,yarin bi mutlu haberde benden gelir...ooofff Allahim sen yardim et bizlere....optum canlarr...
kızlar ben geldim 🙂
selam şekerlerim...
uzun bir zamandır yoktum.hamile kalacağım diye aldığım kiloları vermekle meşgulüm.yaz geliyor bikinilere sığamamak korkusu🙁.bebek olayını tamamen zamana bıraktım ovulasyon şu bu asla hesaplamadım ve düşünmedim hiçbir yerimde ağrımadı,hani psikolojik ağrılar oluyordu ya gaz şişkinlik,kasık ağrısı vs..hepsi yok oldu sabah akşam spordayım şimdilik iyi gidiyor vücudum oldukça sıkılaşmaya başladı..böylelikle bebek düşüncesiyle stresten uzaklaştım..fırsat buldukça topiği takip ettim ama herkes iyidir umarım..hamişlerimiz artmış maşallah.yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..Tatlı bela bebeğini kaybetmişsin başın saolsun canım Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip edeer inşallah...lavişim,asim aklım sizlerdeydi son durumlarınız nedir..bu arada defnemmmmm seni burda görmek harika...hepinizi öpüyorum
günaydın,günaydınn,günaydıııınnnnn..........
Hayırlı Cumalar....
Nasılsınız güzeller?
Durumumu bildiriyorum ; hala bişi yok 🙂 ateş aynı 🙂 Dün akşam hemşire arkadaşım gelmişti,kanda erken baktırmışsın dedi( 2.gün) bazılarında geç çıkabiliyor,en sağlıksısı 5.günden sonra baktırman dedi 🙂 o da şaşırdı durumuma...Düzenli gidiyosa bu kadar uzaması tuhaf dedi...Haydin hayırlısı 🙂))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?