bana da öyle geliyor defnecimmm. bugün dananın kuyruğu koparsa kopar.ama bu teste çok güveniyorum. internetteki yorumlara göre aldım. hatta prötüctör bilememiş birisinde bu test bilmiş. kısmet artık. hastalanmazsam kopmak serbest. 28. 4.ayımızı dolduruyoruz bizim için süper olur🙂
eşimde sürekli ısrar ediyor ama ben çok kırıldım kıslar bilmiyorum kafam karışık yarına kadar fikrimin degişceginide sanmıyorum lanet olsun bu testte perşembe günü ve pazartesi yapılıyor yarın yapılmazsa pazaretside çok geç oluyor of ya sinirlerim bozuk yaaa
bir de lanet okuma canım kötü duaların önünde çok engel vardır iyi dualarsa perdesiz ulaşır yapılana hep hayır dua et rabbim hayra kavuştursun inşallah
lavişim cok sağol bacım.allah razı olsun.derslerindede başarlar diliyorum
yok canım ben face falan kullanmıyorum çok önce nişanlıyken kapatmıştık eşimle birlikte
asimmm canım ne güzel sözler yazmışsın insan okuyunca moral buluyor vallahi. inşallah asim Allahım bütün bebek isteyenlere çifter çifter versin kimseyi bebek hasretiyle koymasın. herkese hayırlı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin
canım benim adetim geçmeden kan tahlili yaptırdım adetim 19 20 nisandı ben 18 de yaptırdım ama 0 çıkınca çok üzülmüştüm. daha hastalanmadım bak. bu ay adet olursam da sonra ki aylar adetim gelmeden asla test yapmıycam ne idrar ne kan.
İslamın nurlu güneşi kalbinize dolsun, makamınız cennet hz. Muhammed.s.a komşunuz olsun, günleriniz mutluluk, gönlünüz saadetle dolsun gününüz aydın olsun.bu sabah cok guzel uyandım moralim cok iyi.nasılsız kızlar..
canım bende söylemiştim ttennet bağlatdıracam internet paketim bitmişdi gelemiyordum ama kalbim sizin yanınzdaydı.canım ben adet olmadım 4 gun geçti birazdan kan vericem yarına belli olur ama hiç bir şey hiss etmiyorum önceki aylar ama hamile kimi hiss ediyordum kendimi ama bu ay hiç bir şey yok.asişimmm suzumm gulgüzelimm dilekcim ceylanım nasıl durumlar adet olmadınız mı olmayın da inşş hamişlik haberlerini verin bize şurda accık sevinelim
canım bende söylemiştim ttennet bağlatdıracam internet paketim bitmişdi gelemiyordum ama kalbim sizin yanınzdaydı.canım ben adet olmadım 4 gun geçti birazdan kan vericem yarına belli olur ama hiç bir şey hiss etmiyorum önceki aylar ama hamile kimi hiss ediyordum kendimi ama bu ay hiç bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?