ayşemmm bitanemmm umarımm yaa ,nşallahh Rabbim yeni yılda bizlerinde yüzünü güldürür
lavişim almadım yaa adetim belki gelir dedim ama gelmedi gene ilacımın adı tarlusal kullandın mı sen biliyomusun bu ilaç nezamanda adet olmanı sağlar 5 gün sabah akşam içiyosun.
doktor demiştiki 5 gün kullan adet olunca adetinin 3. günü hormon testi yaptır ve bana gel demişti ialcım dün bitti bakalım nezaman gelecek adetim beklemedeyimm canım
yahu lavış valla sana ve ark sıze hayran kaldım mşl ne guzel seyler ne guzel caba gosterıyosunuz yaa valla hayretler ıcınde okudum ne guzel bıı sıte burası ne guzel konu acmıssın lavı yaa ne kadar yardım sever ınsanlarız bız valla yaa allah hepınıze guzel guzel evlatlar versın allah emegınızı bosa cıkarmasın inş ben inanıyorum ama aradan bırkaç yıl gecınce ben bı konu acıcam cocugum benı cok yoruyo dıye o zaman sızde dersınız ^ay benımkının dısı cıkmıs,ây benımkı kabız yaa ,ay benım kıde grıp olmus, benımkının asısı var dıye ^ bende sıze bole gulerım kızlar sıze ben hep dua edıyorum allah yardımcınız olsun allah sıze esınıze saglık versın sonrada hayırlı evlatlat versın
yaav durun benımde katkım olsun ılk once oranız hep sıcak olsun utulenmıs pamuklu bez koyun sureklı kullanın benım kaynanamın 10 yıl cocugu yokmus bole yapmıs olmus dıyo haa bıde camasırınızı ve esınızın camasırınıda hep utuleyın de gıyın ınanın faydasını goruceksınız yaav lavıs benımde ayaklarım ısınmıyo yaa kalın kalın corap gıyıyorum yınede buz gıbı acaba kansızmıyım neyım yaa allah buyuktur sızıde goruyo emın olur hadın kolay gelsın
yaav durun benımde katkım olsun ılk once oranız hep sıcak olsun utulenmıs pamuklu bez koyun sureklı kullanın benım kaynanamın 10 yıl cocugu yokmus bole yapmıs olmus dıyo haa bıde camasırınızı ve esınızın camasırınıda hep utuleyın de gıyın ınanın faydasını goruceksınız yaav lavıs benımde ayaklarım ısınmıyo yaa kalın kalın corap gıyıyorum yınede buz gıbı acaba kansızmıyım neyım yaa allah buyuktur sızıde goruyo emın olur hadın kolay gelsın
aaaa yapmazmıyız hiç aramızda kim hamile kalırsa burayı parti yapmaktan yıkacağız zaten herkese tepsi tepsi baklavlar dağıtacağız evet mavicim senden hamilelik tüyoları alalım bakalım tabii bize yardım et elinden bişey gelmesede bizim yanımızda ol yeter
aaaa yapmazmıyız hiç aramızda kim hamile kalırsa burayı parti yapmaktan yıkacağız zaten herkese tepsi tepsi baklavlar dağıtacağız evet mavicim senden hamilelik tüyoları alalım bakalım tabii bize yardım et elinden bişey gelmesede bizim yanımızda ol yeter
yok kıs ben ne bılıyım gelın oldugum gece hamılke kaldım daha 17 yasındaydım ne bılıyım daha erken oldugunu sallak gıbı etrafıma bakıp sevınıyodum allah ogluma uzun omur versın yarrabım ama bıraz erken oldu allaha sukur yınede neyse bırazda ıyı oldu galıba sımdı 19 yasındayım oglum 19 aylık teyzesııı ellerınde oper aramızda 18 yıl var arkadas gıbı olucaz buyuynce askere gıdınce ben 39 yasında olucam
yok kıs ben ne bılıyım gelın oldugum gece hamılke kaldım daha 17 yasındaydım ne bılıyım daha erken oldugunu sallak gıbı etrafıma bakıp sevınıyodum allah ogluma uzun omur versın yarrabım ama bıraz erken oldu allaha sukur yınede neyse bırazda ıyı oldu galıba sımdı 19 yasındayım oglum 19 aylık teyzesııı ellerınde oper aramızda 18 yıl var arkadas gıbı olucaz buyuynce askere gıdınce ben 39 yasında olucam
maaşallah oğluna en iyisi aslında erkenden yapmak cocuk ne güzel onunla beraber büyüyorsun işte Allah ikinizede uzun ömür versn bu arada bizimle yaptığın paylaşımlar için sağolll öpüldün seninde yeni yılın kutlu olsun Allah bu yeni yılda asimee bana ve tüm isteyenlere tüm istediklerini verir inşallahhh
günaydın kızlar sanırım ben bugün regl oluyorum lekelenmeler gördüm sabah ama inşallah devamı gelir. regl olduğuma hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi