gonca birde senin karnin büyüdümü ben dünden beri bebegimin hareket etmedigini düsünüyorum ve kokruyorum cünkü hareket edince karnimin alti tas gibi oluyodu ama artik olmuyo 😕😕 bise olmamistir degilmi bebegime korkuyorum 😕😕😕
Lavinya Teyze Günaydın. Ben Ata. 13+4 günlüğüm. Kolları ayakları hiç durmayan annesinin karnında durmadan oynayan 13 cm lik bir bebeğim. Öpüyorum hepinizi🙂
canım internete sürekli bağlanamıyorum o nedenle giremiyorum. az öncede yazmıştım ben en son 2 haziranda akşam kahverengi lekelenme ile başlayan 6haziranda kırmızılara dönüşen bir adetim oldu.ben bu ayki adet tarihi hesaplayabilmem için 2 haziranımı baz almalıyım.eğer öyle olursa 29-30 haziran oluyor. ayrıca dün gece yine kahverengi akıntım oldu.daha çok erken adetime 4-5 gün var.bugünde beklemedeyim.ama gelen giden birşey yok.
çok sevindim canım.bu sabah böyle güzel haberler okuyorum hep.rabbim hepimize bebek isteyen tüm kerdeşlerime bu mutlukları yaşatmayı nasip eder inşallah.
çok sevindim canım,sanki ben hamile haberini almış gibi oldum şuan.inşallah keseyide,kalp atışlarınıda,içindeki hareketlerini duyarsın.rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah.