[/INDENT]
canım selam görüşmeyeli nasılsın 🙂 tatil iyi gelecek git eğlen bizim yerimizede ohh ne güzel.bence tampon kullan.adet geciktirici haplar var ama tavsiye etmem.sonuçta hormon yüklüyosun vücuduna.bence tamponun en küçük boyunu al.hem rahatsız etmez hemde için rahat olur canım.bolca eğlen kuşum
canlarım sağolun yaa zaten tampon düşünüyodum sizde böyle diyince içim rahatetti🙂cnm benim iyi düşünmüşsün tampon iyi yöntem ama mikrop kapmamak için sık sık değişl emi kuşum
inşallah tatlımm sendende o güzel haberi alırız.yaa galiba sabırla bekleyince hepimiz ercez muradımıza allahın izniyle🙂bugünle 8.ci günüm daha hastalanmadım.Allahım inş hayırlısıyla hamileyimdir.beklemek ne zormuş yaaa
Slm kizlar nasilsniz bizde 15 olduk kizlar lavisim bizi 15 olarak kaydet güzelim 🙂))
Kızlarr keseyi gördüm bugünn 🙂
canım ya hamile olduğunu öğrenmişsin çok sevindim valla ben ağladım senin yerine sevinçten 🙂) sonucun ne çıktı eski yazılarını bulmaya çalıştım senin nasıldı değerlerinde..
cnm saol çok güzel bi duygu oynaması o oynadıkca kendi kendime gülüyorum bebişim 19 haftalık inş seninkide en kısa zamanda oynar cnm...canım selam nasılsın.ya bende merak ediyorum nasıl bir duygu acaba diye 🙂 16.haftama girdim bugün ama ne zaman kıpırdar acaba.sen ne kadarlık hamişsin canım.bol bol tekme atsın bebişin 🙂

(11 mayıs d.g)