Aysedan bende senin gibiyim bende ıkıncıye hamıle kalmayı dusunuyorum.. benımde oglum 2.5 yasını gecti ıkıncı dogmaya 3 yasını gecmıs oplacak bende arada 3 yada 4 u gecmemesı lazım sonra ara cok uzuyor .. ınsallah senınde bıran once ıkıncı olur bakalım bende bu ay denemelere baslayacagım gecen ay tutmadı.. adetim yenı bitti bakalım bu sefer kız tutturmak ıstıyorum bakalım becere bşlşrsem tabi en basta allah'ın takdırı.. hyırlısı olsun..
Daha adetime 5 gün var fakat biliyorum yok artık ağustosa bakacağız
canım benım selametcım inşallah hamilesindir canım.. zaten farkındaysan senın adet gunun gelınce hemen olurdun bu sefer gecıkmiş bence bır test yaptır yada evde kendın yap kesın cıkacaktır.. çok heyecanlandım inşallah bebiş vardır canım.. hakkımızda hayırlısı olsun.. benımde adetım bugun tamamen bıttı calışmalara baslayacagız ınsallah.. hayırlısı olsun bakalım..
canım adet olmdıgna cok sevindim.hayırlı haberlerini bekliyorum bizi habersiz brakma kuzumgünaydın tüm kardeşlerime,nasılsınız bakayım.inşallah hepiniz iyisinizdir.ben daha adet olmadım. ineternette hesaplattığımda 22 temmuz adet tarihim görünüyor.bugün 26 sı ve ben halen adet olmadım.bende bu sabah sağlık ocağına gidip kan verdim.inşallah öğleden sonra 3.30- 4.00 gibi belli olacakmış.sonucu alır almaz sizlerle paylaşırım inşallah.
bende bekliyorum bende inşallah seni hamiş cıkarırız sayfadancanım adet olmdıgna cok sevindim.hayırlı haberlerini bekliyorum bizi habersiz brakma kuzum.bende bekliyoru daha adet olmdım ama hiç ümitim yok.
evet almiram ilk kez adet tarihim geçti.bende şaşırdım.acaba havalardanmı,strestendenmi bilemedim.ben bu ay hiç hamileyim gibi hissetmiyorum.ama içim rahat etsin diye bu sabah kan verdim,öğleden sonra öğreneceğiz inşallah.bakalım rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?