Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım inşallah hamilesindir.eğer erken döllenme olduysa neden olmasın.bence adetin geçmeden test yaptırma.biraz bekle derim.en azından bellki hemilesindir ama daha yeni olduğundan testte çıkmayabilir moralin bozulur boşu boşuna üzülürsün.bence bekle adetin geçsin öyle test yap.hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
inşallah canım anlayamadım bende bu turşu merakımı :)bekleyim bakalım biraz daha ;)
 
günaydın kızlar.hatırlarsanız geçen hafta adetie 1 hafta kala 6 gün süren şiddetli bir bel ağrısı yaşadım.hatta bel fıtığı olduğumu sandım.6 gün sonra akşam tuvalette peçeteyle sildiğimde hafif bir kan geldi.tamam dedim adet oluyorum.beklenen adet gününden 1 gün öceydi.22 temmuzda adet olmadım.25 temmuz halen olmadım.ateşim çok fazla.az önce uyandım gene ölçtüm 36.8 , dünden beri ateş ölçer sabitlendi sanki gün içerisindede aynı.çünkü gün içerisindede sürekli uyuyorum.yataktan kalkamıyorum.çok halsizim.ayağa kaltığımda kendimi çok yorgun hissediyorum.sizce ne zaman kan tahlili yaptırmalıyım.bizim burda sağlık ocakları sabah 9.30 a kadar kan alıyorlar.sizce bugün gitsem çıkarmı.yoksa daha beklemelimiyim.

canım benım selametcım inşallah hamilesindir canım.. zaten farkındaysan senın adet gunun gelınce hemen olurdun bu sefer gecıkmiş bence bır test yaptır yada evde kendın yap kesın cıkacaktır.. çok heyecanlandım inşallah bebiş vardır canım.. hakkımızda hayırlısı olsun.. benımde adetım bugun tamamen bıttı calışmalara baslayacagız ınsallah.. hayırlısı olsun bakalım..
 
canım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.insanı gerçekten çok yıpratıyor.aslında biz çok acele ediyoruz.istiyoruzki istediğimiz herşey hemen olsun istiyoruz.biliyorsunki hayat imtihan dünyası.allah bizim eksik yönlerimizden he imtihan eder.bakın imtihanlarınıza hep zayıf olduğunuz yönlerdir.allah o huylarımızdan kurtulmamızı istediğinden imtihan eder.demekki senin zayıf yönünde çocuk isteği ve beklemeyi sevmemen herhalde.bize düşen sabır,elimizden geleni yapacağız isyan etmeden gerisini allaha bırakacağız.sonçta ol dedimi olduran allah isterse sana,bana yada isteyen herkese veremezmi,verir değilmi.demekki bir hikmet var vermeyişinde.belkide hakkımızd hayırlı olan budur.biz her zaman allah ne istersek isteyelim hep hayırlı olanı isteyelim.eğer hakkımızda hayırlı ise rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin.güzel kardeşim kendini böyle yıpratma.madem elinden geleni yaptın.gerisini takdri allaha bırak.belkide şuan hamilesin.belki güzel haberler vereceksin bizleride mutlu edeceksin. hadiüzme kendini,umutsuzluğa kapılma tammamı güzel kardeşim.
çok güzel söyledin sağolasın evet benim çocukluğumdan beri en çok istediğim şey anne olmaktı 14 ay bunun heyecanı ile yaşadım ama her seferinde hüsran her ay böyle olacakmı olmayacakmı diye beklemek yıpratıyor insanı en ufak bi belirtide acaba hamilemiyim hemen bi test yap adet olduğum zman bile acaba üstüne mi gördüm diye kendi kendimi kandırırıyordum sonra düşündüm ben elişmden geleni yaptım günlerce dualar ettim olursada olmasada Allahın takdiri ama artık kafaya takmayacağım Rabbim ne zman verirse o zman olur çünkü böyle sürekli çocuk düşünmek insanı yıpratıyor RABBİM VERİRSE YÜCELİĞİNDEN VERMEZSE İMTİHANDIR...
 
Hiçbişey hissetmiyorum oğlumda 3 temmuz adetimdi k ilişkim 19 akşamdı ben 25nde çift çizgiyi gördüm ve belirtiler bende netti
oysa şimdi hiçbişey hissetmiyorum galiba bu ay da boş gecer
 
oğlum 5 yaşında ben ikinciye hamile kalamıyacakmıyım

Aysedan bende senin gibiyim bende ıkıncıye hamıle kalmayı dusunuyorum.. benımde oglum 2.5 yasını gecti ıkıncı dogmaya 3 yasını gecmıs oplacak bende arada 3 yada 4 u gecmemesı lazım sonra ara cok uzuyor .. ınsallah senınde bıran once ıkıncı olur bakalım bende bu ay denemelere baslayacagım gecen ay tutmadı.. adetim yenı bitti bakalım bu sefer kız tutturmak ıstıyorum bakalım becere bşlşrsem tabi en basta allah'ın takdırı.. hyırlısı olsun..
 
lavişim yeni adet tariim 23 ağustos.3 gün erken geldi
asiliğim yüzünden.akşam üzeri eve gelirken bi kadın gördüm hamile ve elinden tuttuğu bi çocuk.içimden allahım herkese çitfer çifter verirken bize birini bile nasip etmiyorsun dedim ve eve geldikten 2 saat sonra adet oldum .elimde değil ama arada isyan edesi geliyo ama biliyorum Allah ne zaman verirse ama insan çevresinde öle şeyler duyuyoki yok kimi korunurken hamile kalıyo kimi tek sefer hata yüzünden bizde istediğimiz halde vermiyo büyük bir imtihan Allahım bugün affetsin beni(
 
günaydın tüm kardeşlerime,nasılsınız bakayım.inşallah hepiniz iyisinizdir.ben daha adet olmadım. ineternette hesaplattığımda 22 temmuz adet tarihim görünüyor.bugün 26 sı ve ben halen adet olmadım.bende bu sabah sağlık ocağına gidip kan verdim.inşallah öğleden sonra 3.30- 4.00 gibi belli olacakmış.sonucu alır almaz sizlerle paylaşırım inşallah.
 
Geri
Üst