canım strese girme hiç gidip gidip bakma gerilirsin iyice Rabbim inşallah meleğini sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.yat dinlen keyfine bak sen.epeydir giemiyordum9-10 gün önce bir kanamam oldu azdı önemsemedim.sadece birkereydi tuvalete girdiğimde peçeteye sildiğimde gelmişti bir daha gelmemişti.ama ertes gün gene tuvalete gittiğimde peçeteye sildiğimde tekrar kan gelince doktora gittim.karıdan ultrasna baktılar ama göremediler.kanda beta hcg yapalım dediler. kanda 2976 çıktı.1 hafta sonra gel bakalım deiler.ayrıca progestan adında bir ilaç verdiler 4 gün birşey olmadı.sonra tekrar daha çok kan geldi.bu sefer acie gittik.orda kanamanın reniden önemli olmadığı sadece yatıp dinlenmemi söylediler.tekrar ultrasondan bakrılar görmediler.gene beta hcg ye baktılar bu seferde 5600 çıktı.sorun yok dediler.ilaca devam yatacaksın hiç kalkmıyacaksın dediler.bende yatmaya çalışıyorum. ama bu sabahda bulantım başladı.bulantıdan yatamıyorum. en son adet tarihime göre 7+3 günlük gözüküyor.şuana kadar hiç bulantım olmamıştı.ama bu sabah çok kötü oldum.çok şükür şuan hafifledi.daha iyiyim.bir yandan her tuvalete gittiğimde acaba kan varmı diye stres oluyordum şimdi birde bulantılar başladı.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah.
evet canım inşallah gerek kalmadan bebeğime kavuşurum en azından bikaç ay deneyim diyorum kendiliğinden olması için.yoksa mecbur denicez zaten.Ezgii canım bak kendi ablamdan örnek vereyim ablam 5 cocuktan sadece birini kucağına alabildi sebebide kan pıhtılaşmasından beslenemeden 4 aylık 5 aylık cocukları öldü karnında ve ona kan iğneleri verdiler karnından vuruluyordu trioid salgısı yüksekmiş onu dengelediler birde gebelik şekerini kontrol ettiler nihayetinde bir bebeği oldu canım fakat bu sürec zorlu ve her hamile kalması en az 8 ay sürdü aşılamayı düşünmelisin bi süre sonra olmassa
amin canım inşallah sağol.cumanız mübarek olsun,herkese hayırlı cumalar olur inşalah.rabbim bebek isteyen tüm kardeşlerime hayırlı evlatlar,hamile olan kardeşleriminde hamileliklerinin sorunsuz gçmesini,hayırlı doğumlar yapmalarını,evlatlarını sağlıcakla kucaklarına almayı nasip eder rabbim inşallah.
epeydir giemiyordum9-10 gün önce bir kanamam oldu azdı önemsemedim.sadece birkereydi tuvalete girdiğimde peçeteye sildiğimde gelmişti bir daha gelmemişti.ama ertes gün gene tuvalete gittiğimde peçeteye sildiğimde tekrar kan gelince doktora gittim.karıdan ultrasna baktılar ama göremediler.kanda beta hcg yapalım dediler. kanda 2976 çıktı.1 hafta sonra gel bakalım deiler.ayrıca progestan adında bir ilaç verdiler 4 gün birşey olmadı.sonra tekrar daha çok kan geldi.bu sefer acie gittik.orda kanamanın reniden önemli olmadığı sadece yatıp dinlenmemi söylediler.tekrar ultrasondan bakrılar görmediler.gene beta hcg ye baktılar bu seferde 5600 çıktı.sorun yok dediler.ilaca devam yatacaksın hiç kalkmıyacaksın dediler.bende yatmaya çalışıyorum. ama bu sabahda bulantım başladı.bulantıdan yatamıyorum. en son adet tarihime göre 7+3 günlük gözüküyor.şuana kadar hiç bulantım olmamıştı.ama bu sabah çok kötü oldum.çok şükür şuan hafifledi.daha iyiyim.bir yandan her tuvalete gittiğimde acaba kan varmı diye stres oluyordum şimdi birde bulantılar başladı.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah.
epeydir giemiyordum9-10 gün önce bir kanamam oldu azdı önemsemedim.sadece birkereydi tuvalete girdiğimde peçeteye sildiğimde gelmişti bir daha gelmemişti.ama ertes gün gene tuvalete gittiğimde peçeteye sildiğimde tekrar kan gelince doktora gittim.karıdan ultrasna baktılar ama göremediler.kanda beta hcg yapalım dediler. kanda 2976 çıktı.1 hafta sonra gel bakalım deiler.ayrıca progestan adında bir ilaç verdiler 4 gün birşey olmadı.sonra tekrar daha çok kan geldi.bu sefer acie gittik.orda kanamanın reniden önemli olmadığı sadece yatıp dinlenmemi söylediler.tekrar ultrasondan bakrılar görmediler.gene beta hcg ye baktılar bu seferde 5600 çıktı.sorun yok dediler.ilaca devam yatacaksın hiç kalkmıyacaksın dediler.bende yatmaya çalışıyorum. ama bu sabahda bulantım başladı.bulantıdan yatamıyorum. en son adet tarihime göre 7+3 günlük gözüküyor.şuana kadar hiç bulantım olmamıştı.ama bu sabah çok kötü oldum.çok şükür şuan hafifledi.daha iyiyim.bir yandan her tuvalete gittiğimde acaba kan varmı diye stres oluyordum şimdi birde bulantılar başladı.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah.
canım senin için araştırdım ama bende bulamadım:hıms::hıms::hıms:kızlar ya bişe sorcam Hz. Zekeriya nın bebek için duasını kaç kez okumalıyım günde araştırdım bulamadım bişey bileniniz varmı?
canım strese girme hiç gidip gidip bakma gerilirsin iyice Rabbim inşallah meleğini sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.yat dinlen keyfine bak sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?