ececıkkk Hamiş Melek 6 Ekim 2015 #1 hamile miyimm ? ya adetıme 1 gun var ve ben dayanamayıp hamilelik testi yaptıranlardanım fakat ikinci çizgi acık renkte cıktı gebelık sansım nedir ?
ya adetıme 1 gun var ve ben dayanamayıp hamilelik testi yaptıranlardanım fakat ikinci çizgi acık renkte cıktı gebelık sansım nedir ?
Uzman SühaN Administrator 6 Ekim 2015 #3 Merhaba ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir.Lakin plano testler hatalı sonuç verebiliyor .HCG testi yapmanızı öneriyorum
Merhaba ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir.Lakin plano testler hatalı sonuç verebiliyor .HCG testi yapmanızı öneriyorum
prenses 1989 Hamiş Melek 6 Ekim 2015 #4 ececıkkk' Alıntı: ya adetıme 1 gun var ve ben dayanamayıp hamilelik testi yaptıranlardanım fakat ikinci çizgi acık renkte cıktı gebelık sansım nedir ? Genişletmek için tıkla ... gözün aydın hamileliğe işarettir silik çizgi kanda net çıkar veya bikaç gün sonra sabah evde tekrarlarsan ikisinide koyu kırmızı görebilirsin hayırlı olsun şimdiden canım 😀
ececıkkk' Alıntı: ya adetıme 1 gun var ve ben dayanamayıp hamilelik testi yaptıranlardanım fakat ikinci çizgi acık renkte cıktı gebelık sansım nedir ? Genişletmek için tıkla ... gözün aydın hamileliğe işarettir silik çizgi kanda net çıkar veya bikaç gün sonra sabah evde tekrarlarsan ikisinide koyu kırmızı görebilirsin hayırlı olsun şimdiden canım 😀