E
Valla eylulcum hic ugrasmadim oluruna biraktim ama cok istiyodum 6.5aylik evliyim 3.5aylik hamisim cok sukur rabbimee ama doktor enfeksiyon var dediginde kaynanam sogan suyu icirdi yarim bardak icebildim dikkat et hemen hamile kalabilirsin dedi ondan olacagini sanmiyorum ama yinede paylasiyimm 🙂herzaman bir umut vardır enfeksiyon varken bile tutunmuş sana bebeğin allahım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin bişey sorucam kaç aydır deniyordunuz ve hangi uğraşlarda bulundun bebek için paylaşırmısın
Bende anlatayım bari ben evlendiğimden beri çocuk sahibi olmak istiyordum ve tam 1 sene sonra hamile olduğumu öğrendim ve hamileliğimde hiçbir sorun yaşamadım sonra dünyalar yakışıklısı bir oğluşum oldu çok güzel bir duygu anne olmak ama oğlum 1.5 yaşında kazada öldü malesef ondan sonra hiç korunmadım zaten yıkılmıştım tek yavrumu kaybettim ama oda olmadı gitmediğim dr kalmadı hepside aynı şey söylediler hiç bir şey yok ama stres en önemli unsur çünkü artık üzülmekten ağlamaktan harap olmuştum sonra oğlumun öldüğü gün tam 1 yılı sonunda hamile olduğumu öğrendim dr hamilesin dediğinde hüngür hüngür ağlamıştım sonra her ay düzenli olarak kontrolüme gidiyordum hep iyiydi meleğim ama bir gün sancılandım ve dr gittim doğum sancısıymış ama oğlum 6 aylıktı karnımda malesef oda karnımda ölmüş ben zaten yıkıktım ondan sonra harabeye döndüm tek kelimeyle ya burda anlatamıyorum bağıra bağıra suni sancıyla ölü doğum yaptım ve tek dileğim rabbim bir daha bana evlat acısı gösterme ve evlat aratmadan ver dedim 3 ay sonra yine oğlumun doğum gününde hamile olduğumu öğrendim ve şimdi 9 hft hamileyim ve kan pırtılaşmasi çıktı hergün iğne vurduruyorum inşallah bu bebeğimi kucağıma almak nasip olur biraz uzun oldu ama anlatmak istedim ama ben umudumu kaybetmedim ve stres en büyük engel 🙁((((((
Bende anlatayım bari ben evlendiğimden beri çocuk sahibi olmak istiyordum ve tam 1 sene sonra hamile olduğumu öğrendim ve hamileliğimde hiçbir sorun yaşamadım sonra dünyalar yakışıklısı bir oğluşum oldu çok güzel bir duygu anne olmak ama oğlum 1.5 yaşında kazada öldü malesef ondan sonra hiç korunmadım zaten yıkılmıştım tek yavrumu kaybettim ama oda olmadı gitmediğim dr kalmadı hepside aynı şey söylediler hiç bir şey yok ama stres en önemli unsur çünkü artık üzülmekten ağlamaktan harap olmuştum sonra oğlumun öldüğü gün tam 1 yılı sonunda hamile olduğumu öğrendim dr hamilesin dediğinde hüngür hüngür ağlamıştım sonra her ay düzenli olarak kontrolüme gidiyordum hep iyiydi meleğim ama bir gün sancılandım ve dr gittim doğum sancısıymış ama oğlum 6 aylıktı karnımda malesef oda karnımda ölmüş ben zaten yıkıktım ondan sonra harabeye döndüm tek kelimeyle ya burda anlatamıyorum bağıra bağıra suni sancıyla ölü doğum yaptım ve tek dileğim rabbim bir daha bana evlat acısı gösterme ve evlat aratmadan ver dedim 3 ay sonra yine oğlumun doğum gününde hamile olduğumu öğrendim ve şimdi 9 hft hamileyim ve kan pırtılaşmasi çıktı hergün iğne vurduruyorum inşallah bu bebeğimi kucağıma almak nasip olur biraz uzun oldu ama anlatmak istedim ama ben umudumu kaybetmedim ve stres en büyük engel 🙁((((((
canım öncelikle başın sağolsun verende alanda Allah elimizden bişey gelmiyor malesef allahım sana sabır versin inşallah bu bebeğin sağlıklı bi şekilde doğra ve hayırlı uzun ömrü olur aminBende anlatayım bari ben evlendiğimden beri çocuk sahibi olmak istiyordum ve tam 1 sene sonra hamile olduğumu öğrendim ve hamileliğimde hiçbir sorun yaşamadım sonra dünyalar yakışıklısı bir oğluşum oldu çok güzel bir duygu anne olmak ama oğlum 1.5 yaşında kazada öldü malesef ondan sonra hiç korunmadım zaten yıkılmıştım tek yavrumu kaybettim ama oda olmadı gitmediğim dr kalmadı hepside aynı şey söylediler hiç bir şey yok ama stres en önemli unsur çünkü artık üzülmekten ağlamaktan harap olmuştum sonra oğlumun öldüğü gün tam 1 yılı sonunda hamile olduğumu öğrendim dr hamilesin dediğinde hüngür hüngür ağlamıştım sonra her ay düzenli olarak kontrolüme gidiyordum hep iyiydi meleğim ama bir gün sancılandım ve dr gittim doğum sancısıymış ama oğlum 6 aylıktı karnımda malesef oda karnımda ölmüş ben zaten yıkıktım ondan sonra harabeye döndüm tek kelimeyle ya burda anlatamıyorum bağıra bağıra suni sancıyla ölü doğum yaptım ve tek dileğim rabbim bir daha bana evlat acısı gösterme ve evlat aratmadan ver dedim 3 ay sonra yine oğlumun doğum gününde hamile olduğumu öğrendim ve şimdi 9 hft hamileyim ve kan pırtılaşmasi çıktı hergün iğne vurduruyorum inşallah bu bebeğimi kucağıma almak nasip olur biraz uzun oldu ama anlatmak istedim ama ben umudumu kaybetmedim ve stres en büyük engel 🙁((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?