Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

kizlar dr hersey iyi dedi, bebim 2000 gram olmus. iki hafta sonra birdaha gidecegim 😀
yüzünü gördüm bugün resim net cikmayinca dr birdahakine cekerim dedi.. dudaklari felan cok tatliydi bebim.. masallah melegime benim.. ay 9 haftadan biraz fazla kaldi sabirsizlaniyorum artik

Son düzenleme:
masallah mevlana, gözün aydin ve gecmis olsun. kendini nasil hissediyorsun? annelik nasil? bebiyle aran nasil? Ay cok sordum kusura bakma... Rabbim hayirli bir evlat olmasini nasip etsin canim

Amin cnm 🙂 kendim daha tam toparlanamadim dikislerim aciyor ama gunden iyiye gidiyorum cok sukur evde her isimi kendim yapabiliyorum🙂 annelik bambaska birsey cok guzel insan okadar asik oluyorki ufacik melege🙂 rabbim herkezlere tattirsin bu duyguyu..kizimi cok seviyorum🙂

himm anladim tatliskom ya ben simdi 28 oldum öyleyse 🙂 haha siskoo simos amannn hepimiz sisko göbislerle dolasiyoruz

Büyümüs canim ya boyu kac peki?30ncu haftadan sonra 2 haftada bir gidiyoruz sanirim degil mi simos?cok az kaldiiii simosummm heyecanli misin?ayy benim heyecanim giderek artiyorrr

- - - Updated - - -

bugün cinsiyet öğrenmeye gitcem tabi bebeğim gösterirse allahım nasip ederse

hadi hayirlisi tatlim bakalim senin neyin olacak 🙂

Kizlar bende dünbüyük ultrasondaydim.Bebisim büyümüs 1 kilo 70 gram olmus boyuda 36 cm.Hersey süper gidiyor cok sükür ki..Bugün tüm camlarimi sildim evi toparladim biraz cok iyi geldi temizlik yapmam.haftaya tekrar termnim varr normal ultrasona 🙂