kızlar 2.hamileliğimi yaşıyorum.daha oğlum 1.5 yaşında zor günler bekliyo beni 🙁 ama asıl sorun o değil bebeğim olacağı için mutluyum aslında.doktorum plesanta aşağıda dedi.bu beni çok korkuttu.böyle bi durumla karşılaşan oldumu ne olur paylaşın benimle.13 haftalık hamileyim.bebeğime bişey olurmu...korkuyorum 🙁(
Perşembe günü ikili teste gidicem. Ense kalınlığı iyi çıkmazsa amniyosentez mi yapılıyor? Lalezar sen amniyosentez olmuştun, değil mi? Öyle hatırlıyorum. O korkutuyor beni yaa. İnşallah istemez doktor. Bebişlerimizi korusun Mevlam...
Selam kızlar 🙂 Ben doğum iznine ayrıldım geçen hafta. Bebişimin odasıydı, beşiğiydi, kontroldü derken nete giremez oldum 😀 Geçen hafta gittik doktora. NST ye girdim. Demezler mi akşam tekrar gel tekrar bakıcaz diye! Reaktif değil gibi bişey söylediler. Hemşireye sordum sorun mu var diye. Lafı ağzında geveledi. Doktorumda acil ameliyata girdi. Bende korktum bebeğimde bir sorun mu var acaba, bana niye açıklama yapılmıyor diye. Arkadaşlarımdan bilgi aldım sonra. Kasılmalarım artmış meğer. Tamamen hazırlıksız yakalandım bu duyguya. Hani her an olabilir diye konuşuyoruz ama, ciddi ciddi doğuma gidiyor olmak epey bi heyecanlı oldu. 🙂 Akşam gittik tekrar kontrole, herşey yoluna girdi. Kasılmalar normale dönmüş, doğurmadım yani 😀 Bebişimin durumuda iyi çok şükür. Bana her geçen gün hareket etmek daha da zorlaşıyor ama 38 +'ya geldiğimde doğum olur diye tahmin ediyorum. Önümüzdeki hafta doktorum son bi kontrole çağırdı. Bekliyoruz bakalım 🙂 Allah yardımcımız olsun 🙂
Ahh canım Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah, bizlerede dua etmeyi unutma emi, burda güzel doğum hikayeni dinlemeyi bekliyoruz artık.. 🙂
Amin ablacım 🙂 Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah. Dün bebişimin kıyafetlerini yerleştirdim dolabına. Kısmetse inşallah bir kaç hafta sonra üzerinde göreceğim o minicik kıyafetleri 🙂 Anneciğinin karnını itip duran o ayacıklarını ellerini öpüp öpüp koklayacağım 🙂 Kendimi gerçekten çok tuhaf hissediyorum ve çok heyecanlıyım. Her gün bir doğum rüyası görüyorum neredeyse. Yok suyum gelmiş, yok hastayeney gidiyoruz falan filan 🙂 Umarım sizlere de cesaret verebilecek bir doğum hikayem olur 🙂
Selam kızlar 🙂 Ben doğum iznine ayrıldım geçen hafta. Bebişimin odasıydı, beşiğiydi, kontroldü derken nete giremez oldum 😀 Geçen hafta gittik doktora. NST ye girdim. Demezler mi akşam tekrar gel tekrar bakıcaz diye! Reaktif değil gibi bişey söylediler. Hemşireye sordum sorun mu var diye. Lafı ağzında geveledi. Doktorumda acil ameliyata girdi. Bende korktum bebeğimde bir sorun mu var acaba, bana niye açıklama yapılmıyor diye. Arkadaşlarımdan bilgi aldım sonra. Kasılmalarım artmış meğer. Tamamen hazırlıksız yakalandım bu duyguya. Hani her an olabilir diye konuşuyoruz ama, ciddi ciddi doğuma gidiyor olmak epey bi heyecanlı oldu. 🙂 Akşam gittik tekrar kontrole, herşey yoluna girdi. Kasılmalar normale dönmüş, doğurmadım yani 😀 Bebişimin durumuda iyi çok şükür. Bana her geçen gün hareket etmek daha da zorlaşıyor ama 38 +'ya geldiğimde doğum olur diye tahmin ediyorum. Önümüzdeki hafta doktorum son bi kontrole çağırdı. Bekliyoruz bakalım 🙂 Allah yardımcımız olsun 🙂
Canım benim yaştan dolayı direk amniyosentez yapıldı, ikili üçlü tarama testleri olmadım yani senin sanırım birde üçlü yapılır, sonra amniyosentez gerekirse yapılır, valla ne yalan söyleyeyim bende epey korkmuştum, ama Allaha şükürler olsun sorunsuz geçti, tek seferde alabildi dr.um, inşallah gerek kalmaz diyelim yinede, ama dr.un iyise korkma canım, zaten hiç duymuyorsun, beni de tek endişelendiren konu bir seferde alınamazsa, birkaç delik açmak zorunda kalınıyormuş, o zamanda düşük riski oluyormuş, benim tek korkum buydu ama Allah müsade etmedi.. 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?