Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Hamilelerin paylaşım alanı!!

özgecim valla ben hala eski sütyenlerimi kullanabiliyorum... Ama birkaç gündür bendede sızlamalar başladı sanırım sütlendiği için oluyor... Tavsiye edebileceğim kom gerçekten çok kaliteli ve iyi taşıyyor büyük göğüsleri ben ezelden beri hep büyük göğüslüyüm o yüzden hep kom kullandım çok memnunummmm

günaydın arkadaslar;

benim gebeliğim daha yeni oldugu için bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım,
1,kaçıncı ayda karında büyüme oluyor
2,gögüslerde büyüme çok fazla oluyomu
3,çoçuk cinsiyetini bakarak anlayan varmııı:laugh:yani belırtılerden
4,ılerleyen hamılelıklerde yüzde lekelenmeler kacıncı ayda başlıyor,yada herkezde oluyormu
çokmu soru soruyorum neeee:laugh:

Şirinecim 1. ve 2. sorunun cevabı kişiden kişiye değişebiliyor.. ama genel olarak baktığımızda 3. aylarda hafif bir göbecik durumu olabiliyor
3.sorunun cevabı daha henüz öyle bir yeteneğim olmadı maalesf 🙂 ama bana yardımcı oldu burası https://www.meleklermekani.com/gebelik/103676-cin-takvimi-bekleyenler-icin.html
ve doğru çıktı...
Ben 6,5 aylık oldum maşallah hala yüzümde lekelenme yok ama genellikle 4. yada 5. ayda ortaya çıktığını biliyorum ve kimi kişilerde çok belli kimi kişilerde sütlü kahverengi şeklinde görülebiliyor

Son düzenleme:
canım vermiş oldugun bılgı ıcın cok tesekürler
gercekten çin takvmı doğrumu yaaaa bilmem sen denedın mı yada çıkan oldumu ,benımkını yazınca erkek cıktı,sende ne cıktı cınseyet canım

slm kızlar bayadır gıremıyorum sıteye sızlerı ozlemişim gecen hafta doktora gıttım ultrasonla baktı ve 6 haftalık dedı ama benım hesaplamam 8 haftalıktı ve kalp atısının olmadıgını soyledı 6 haftadan sonra baslaması gerektıgını soyledı ama benım hesabımla 8 haftalık zaten gene kafam karıstı bakalım yarın tekrar gıdıcem su kalp atıslarını duysam ıcım rahat edıcek ayrıca bu cınsıyet tahmınlerınden soz edıyordunuz nerden bakılıyor acaba bende cok meraklıyım bu konuda hoscakalın tekrar gorusmek uzere

firdevscim senin hesabınla dr. hesabının tutmaması normal çünkü ultrasonda
net olarak kaç haftalık olduğunu +3 günlük hata payı ile söylüyor..
yani senin hesabın regl tarihinden itibarendir Sat ne göre 8 haftalık gözükebilirsin fakat yumurtlaman geç olduğu için 2 hafta geri atar

slm kızlar salı gunu hastaneye gıttım ve melegımın durumu ıyı allaha sukur bır haftada 500gr almıs teyzecıklerı bılıosunuz ondan oncekı hafta kılosu dusuk cıkmıstı ama sımdı sukurler olsun ıyı artık haftama gore gıtcem yanı ıkı hafta da bı allahım evlatlerımızı sag saglım bıze bagıslasın bu duyguyu ısteyen herkese tattırsın insalllah:kapiş:

Bebeğin ve senin adına çok sevindim canım.. Maşallah diyelim nazar değmesiiinn... Allah bundan sonrakii aşamalardada yardımcın olsun vee inşallah çok kolay bir doğum geçirirsin canım.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinn... sizlerr durumlarınızı yazdıkcaaa sizlerlee seviniyorum sizlerle üzülüyorum.. delikız herşeyin normale donmuş olmasına cok sevindim... Allah hepinizin gönlüne göre versin...

delikızcım çok şükür minik meleğinin kilosunun normal seyire gelmesi.. Allah hepimizi yavrularımıza bağışlasın....