Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Canım, şimdi doktordan geliyorum, testte 96.72 gibi bir rakam çıktı yani gebelik varmış.
ilaçlar hakkında pek çok doktordan fikir aldım, kimisi bir şey olmaz dedi, kimisi hamileliğin gidişatından anlarız dedi. Ama danıştığım doktorlardan birisi aileden ve prof. ve beni en çok o rahatlattı. "Hiç korkma ve evham yapma" dedi. pazar günü tekrar test yaptırmamı çünkü sorunsuz bir gebelikte rakamın ikiye katladığını, 7. hafta bebeğin canlı olup olmadığının, 11.-14. haftalar anomali olup olmadığının takiplerini yaptırmamı vb. söyledi.Şu an içim daha rahat ve pazarı bekliyorum merakla.
Cevabın için çoooook teşekkür ederim canım sana.

Nedemek canım bilgilerimizi paylaşmak güzel birşey... Okuduklarından anlayacağın üzere bende başlarda çok sorunla karşılaştım ama rabbime hep dua ettim evladıma bana bağışlasın diye .. Çok şükür şimdi sadece doğuma 2,5 ayımız kaldı...
Evet 11.14 haftalar arasında ikili ve üçlü tarama testi (down sendromu) testleri var.. İnşallah hiçbir sorunla karşılaşmazsın ve gebeliğin tamamıyla sürer... Işık ve sevgi ile kal canım...

Slm arkadaşlar bugün itibariyle artık bende buralıyım😀 yani anlıyacağınız üzre bende hamileyim çok şükür,hep sizlerin yazılarını takip eder birgün bende burada olacakmıyım derdim ama çok şükür Allaha çok gecikmeden sizlerin arasındayım gerçi daha adetime 6gün var ama kan testimde 157.96 çıktı değerim çok heyecanlı ve mutluyum,efsuncuğum ayağını sürüdün tatlım🙂

ebru ve efsuncum aramıza hoşgeldiniz... Özellikle ebru senin hamile olduguna inan kendim kadar sevindim canım epeydir yazıları takip ediyrdum...
hayırlı 9 ay aylar dilerim...

ebru ve efsuncum aramıza hoşgeldiniz... Özellikle ebru senin hamile olduguna inan kendim kadar sevindim canım epeydir yazıları takip ediyrdum...
hayırlı 9 ay aylar dilerim...
Canımmm çok teşekkür ederim ne tesadüf bende senin ateş tabloları kısmından beri takib ediyordum hatta bir sonraki günün ne olucanı heyecanla bekliyuordum vee beklenen oldu ve ni hayet hamilesin allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

:amigo: tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:amigo::amigo:

kızlar aramıza hosgeldınız allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah sorunsuz bı gebelık gecırırsınız:amigo::amigo::amigo::amigo:

canımcımmmmmmmm aramıza hoş geldin,senide buralarda görmek beni cookkk mutlu etti,hadi bakılım şimdi kısa ama uzun bi yol başlıyor,artık tek değilsin seninle bu yolu paylaşan bi bebişin var,Allah sağlık bır sekılde kucağına almayı nasip etsin işalllah