selam efsuncum... evet 27.ci haftamızdayız.. çok şükür bugünlere gelmek gerçekten hem çok güzeldi hemde benim açımdan yorucu ve kimi zaman can sıkıcı olaylarla karşılaştım... Amiiin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi, cinsiyetmiz kız... minik melek geliyor aramıza yani... İsmimizde Kumsal memnun olduk teyzeleri...
sırınecım kusura bakma ne zamandır gıremıorum gırsemde cevap yazamıordum evde yatılı mısafır var netın basına gecmek olmuo neyse canım bebegının haftasını son adet tarıhınden hesaplıosun benım son adet tarıhım 11 kasım 2008 sımdı 34 hafta 1 gunluk hamıleyım,bu hesaplama ıcın ıster bı takvım kullan ıstersen nette de gebelık hesaplayıcılar var onları kullan canım
allah hayırlı bebekler ve dogumlar nasıp etsın..............amın[
34 HAFTA OFFFFFFFFFFFF BAYA OLMUŞ SENIN KI YAAAAAAAAAAAA 34 HAFTA,BENIM DAHA 6 HAFTA FALAN,YA CANIM BENDE MİDE BULANTILARI BAŞLADI VE BEN HİÇBİŞEY YİYEMIYORUM HERSEYDEN TİKSİNİYORUM,İYİ DEĞİLİM YAAAAAAAAAAA,SADECE KURU EKMEK YIYEBILIYORUM ,NEZMAN GECER BU DURUM CANIM
:d:d selam efsuncum... Evet 27.ci haftamızdayız.. çok şükür bugünlere gelmek gerçekten hem çok güzeldi hemde benim açımdan yorucu ve kimi zaman can sıkıcı olaylarla karşılaştım... Amiiin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi, cinsiyetmiz kız... Minik melek geliyor aramıza yani... Ismimizde kumsal memnun olduk teyzeleri... :d:d
çin takvine bakmışmıydın canım,ordada cinsiyetini kızmı gösteriyooo,cok merak ettımde canımcım,bende kız ıstıyorum erkek cıktıda orda,ondan sordum,bakmadıysan bı bak yada ben bakayım ok
Cinderella cığım çok teşekkür ederim canım,sizlerle bu mutluğumu paylaştıkça inan daha mutlu oluyorum birde yanlız olmadığımı görünce moral oluyor,Allahım tüm anne adayı arkadaşlarımıza ve bana sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah(amin)Merhaba arkadaşlar,
Ebrucum, güzel haberi alınca müthişşş sevindim canımmm. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin işallah.
Bulantısı çok olan arkadaşlara leblebi tavsiye edeceğim. Çok rahatlatıyor. Gerçi benimki 11 hafta bitti ve maşşşallah neredeyse hiç bulantım felan olmadı. Bizim ufaklık çook yorgunluk-halsizlik-uyku yaptı bende. Bir de kullandığım demir hapının da etkisiyle çok afedersiniz kabızlık şikayetlerim başladı🙁 Henüz karnım belli değil ama bu yüzden karnım dawul gibi oluyo bazen🙁 Kuru kayısı ve incir ve kiraz duydum, su içiyorum ve yürüyüş yapmaya çalışıyorum amaaa ne fayda...
Her zaman yazamasam da takip ediyorum.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
sırınecım kusura bakma ne zamandır gıremıorum gırsemde cevap yazamıordum evde yatılı mısafır var netın basına gecmek olmuo neyse canım bebegının haftasını son adet tarıhınden hesaplıosun benım son adet tarıhım 11 kasım 2008 sımdı 34 hafta 1 gunluk hamıleyım,bu hesaplama ıcın ıster bı takvım kullan ıstersen nette de gebelık hesaplayıcılar var onları kullan canım
allah hayırlı bebekler ve dogumlar nasıp etsın..............amın[
34 HAFTA OFFFFFFFFFFFF BAYA OLMUŞ SENIN KI YAAAAAAAAAAAA 34 HAFTA,BENIM DAHA 6 HAFTA FALAN,YA CANIM BENDE MİDE BULANTILARI BAŞLADI VE BEN HİÇBİŞEY YİYEMIYORUM HERSEYDEN TİKSİNİYORUM,İYİ DEĞİLİM YAAAAAAAAAAA,SADECE KURU EKMEK YIYEBILIYORUM ,NEZMAN GECER BU DURUM CANIM
şirinecim 3.ayına başladığında bulantıların azalmaya başlayacak canım.. bende aynı senin gibi idim hatta çok kg kaybettim ama doktorum bu ilk üç aylık kg kaybetmelerimin sorun olmayacağını söyledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?