çokk sevindim canım sapasaglam yavrunu al kucagına rabbim herkese tattırsın o duyguyu eksikligini göstermesin
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah biz o minik mucizeyle tanıştık umarım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı tanışmayıda nasip eder rabbim isteyen özlemini çeken herkezede nasip eder inşallah senin adına gerçekten çok sevindim canım benim
Gözün aydın Reyhan....Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla sağsağlım kucağına almayı nasip etsin minik meleğini 🙂
tşklar canlarım allah razı olsun iyi dilekleriniz için ayy nasıl mutluyum anlatamam ama ne olur lamiya stres yama buna çok inandım ve rabbim herşeyin vaktini saatini bekliyormuş canımlarımşuanda öğle karışık duygulardayımki daha yarım saat önce dayı kızına gördüğüm rüyayı anlatıyordum
bi bebeğim vardı onun altını alıyordum emziriyordum rüyası bile bu kadar heycanlandırırken kimbilir gerçeği nasıldır.....
inan senin adına çok mutlu oldum seni en iyi ben anlarım heralde bende 13 yıldır bekliyorum belki bu aydır belki şu aydır diye diye sabırla mevlamın vermesini bekliyorum...
inşallah dediğin gibi geçicidir ama nolur artık zamanı gelmiş olsun ...
canım benim allah mutluluğunu daim etsin yavrunu kucağınada almayı nasip etsin ...rabbim sizi nazardan korusun ..
banada dua et canım nolur rabbim karnındakinin hürmetine dualarını kabul eder.......
sağol canım inşallah dediğin gibi olur...tşklar canlarım allah razı olsun iyi dilekleriniz için ayy nasıl mutluyum anlatamam ama ne olur lamiya stres yama buna çok inandım ve rabbim herşeyin vaktini saatini bekliyormuş canımlarım
lamiyacım inan dua edeceğim ve herkese allahım isteyene herkese versin.. inşallah rabbim sesinizi duyar..
canım benim çok tşk ederim çok saol ii günümde kötü günümde yanımda oldunuz şimdi çok şükür ki bebeğim var amin canım cümlemizin senide geçen facede farkettim çok sevindim şaşırdım senide eşinide tebrik ediyorummm inş. tez zamnada kurtulur kucağına alırsın bitanemm inşallah herkese nasip olur... 🙂 evet çok zor günler geçirdim ama şimdi hepsi geride kaldı sayfalarda yazı olarak kaldı 🙂canımm o kadar sevindimki anlatamam inan gözlerim dolu dolu sevinçten.. senin yaşadıklarını çok iyi hatırlıyorum sana o kadar dua etmiştimki Rabbim nihayet yollamış meleğini🙂 eşini ve seni çok tebrik ediyorum Allah sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin... canım benim ya gerçekten çok güzel bi haber bak bebişimde sevindi haberine şu an içimde kıpır kıpır oynuyo... Allahım isteye herkese bu duyguyu yaşatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?