reyhancığım canım çooooooooooooook sevindim ALLAH kucağına almayı nasip etsin çok dua etmişt,m senin için kabul oldu şükür darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına görüşürüz
tşk.. canımm amin cümlemizin..allah gonlune gore versin kucağına almayı nasip etsin isteyen herkeşe nasip etsin
🙂 tşk ederim yaa çok saol evet gercektende artık gözümde aydın günümde aydın 🙂 aminnnnn canım inşallah..tebrik ederim gözün aydın allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah hayırlısıyla kucagına al bebişini
aayy canım arkadaşım benimmm sevindiğin için çok mutlu oldum canımmm aminnn canım cümlemizin evet bitanemm yaa iyi günde kötü günümde hep yanımda oldunuz benim içinde dua ettiniz rabbim duydu sesimizi.. ayyy canım ya hayal gibi 🙂 inanamıyorum halaaa amin canım inş.. herkese nasip olur..reyhancığım canım çooooooooooooook sevindim ALLAH kucağına almayı nasip etsin çok dua etmişt,m senin için kabul oldu şükür darısı tüm bekleyen arkadaşlarımızın başına görüşürüz
çooook çokkk tşk ederim canımmm inş.. darısı sana ve tüm isteyenlere sadece sabırlı olmak canım...gözün aydın canım çoook sevindim darısı başıma
🙂 tşkler pelincimm aminnnnnnnnnnnn inş. cnmmtebrikler canım...ALLAH tamamına erdirsin...
nerelerdesin kısss sen ne msnde ne formdasın.. evet canım benim bu ay bi sürpriz yaptı evet o sıkıntılı günlerim bitti çok sıkıntı çektim sende biliyorsun ama saolun hep yanımdaydınız darısı sana bitanemm inan bebeğinin olmasını isteyenlerden biriside benim.. inş. canım sizlerin adı aklıma geldikce dua ediyorum bitanem inş. bi gün seninde güsel haberini alcasay canım benim daha yeni gördüm haberini nasıl sevindim bir bilsen allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin umutsuz günler bitti artık bak canım benim ya allah analı babalı büyütsün rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin kendine ve bebişine iyi bak tatlım bizlerede dua et