K Kayıtsız Üye Forum Okuru 20 Ocak 2011 #21 benim hiç bir işim yok çünkü okula qidiyorum büyüynce moda tasarımcısı yada iç mimar olmak istiyorum..
benim hiç bir işim yok çünkü okula qidiyorum büyüynce moda tasarımcısı yada iç mimar olmak istiyorum..
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 16 Aralık 2011 #23 Ben inşaat mühendisiyim. tercihlerim arasında ön sıralarda değildi.karambole okudum. ama şu an çok seviyorum mesleğimi çok zevkli bir meslek.
Ben inşaat mühendisiyim. tercihlerim arasında ön sıralarda değildi.karambole okudum. ama şu an çok seviyorum mesleğimi çok zevkli bir meslek.
emine_büşra Yeni Üye Üye 18 Aralık 2011 #24 bende uluslararası ilişkiler okuyorum aynı zamanda evliyimde 🙂 ama hala hedefim kaymakam olmak😀
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 25 Aralık 2011 #25 ben pilotum üniversite okudum mesleğimi çok çok çok çok seviyorum.......
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 15 Ocak 2012 #27 ben amerikla da harvard üniversitesindev çalışıyorum fizik profösörüyüm çok mutluyum ALLAH herkese nasip etsin
ben amerikla da harvard üniversitesindev çalışıyorum fizik profösörüyüm çok mutluyum ALLAH herkese nasip etsin
ilkimsu Yeni Üye Üye 15 Ocak 2012 #28 şuan öğrenciyim tv sektöründe calısmak istiyorum yada fotoğrafçı olabilirim
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 6 Şubat 2012 #29 benim hayalim moda tasarımcısı olmak . moda ile ilgileniyorum ama öğretmen de olabilirim. bence en güzel moda tasarımcısı eğlenceli iş olabilir. bena göre ama.
benim hayalim moda tasarımcısı olmak . moda ile ilgileniyorum ama öğretmen de olabilirim. bence en güzel moda tasarımcısı eğlenceli iş olabilir. bena göre ama.