*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Ağustos 2007 #11 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? evet bende ütüden nefret ederim bide cam silmekten heleki cam silersin ohh pırıl pırıl bide ardından yağmur yağarsa işte ozaman sinirden dellenirim..
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? evet bende ütüden nefret ederim bide cam silmekten heleki cam silersin ohh pırıl pırıl bide ardından yağmur yağarsa işte ozaman sinirden dellenirim..
kuzum Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #12 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? Sevmiyorum hiçbirini, zorlamı yaa:crazy:
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #13 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? Özellikle ütüden, çamaşır dürmekten ve toz almaktan nefret ediyorum.
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? Özellikle ütüden, çamaşır dürmekten ve toz almaktan nefret ediyorum.
canan Yeni Üye Üye 4 Eylül 2007 #14 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? utu bulasık makınesını bosaltmak .....zaten buyuk lere gırısmem bıle
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? utu bulasık makınesını bosaltmak .....zaten buyuk lere gırısmem bıle
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 4 Eylül 2007 #15 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? Ütüden nefret ederim.Bu sıcaklarda işkence gibi geliyor bana.
Mirmiga Yeni Üye Üye 4 Eylül 2007 #16 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? bir iş kadını olarak ev işlerinin tamamından nefret ediyorum ama en çok ütü ve daha da en çok eşimin beyaz iş gömleği ığğğğ...sağını ütülesem solu buruşuyor solu ütülesem sağ...yalvarıyorum artık giymesin diye...
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? bir iş kadını olarak ev işlerinin tamamından nefret ediyorum ama en çok ütü ve daha da en çok eşimin beyaz iş gömleği ığğğğ...sağını ütülesem solu buruşuyor solu ütülesem sağ...yalvarıyorum artık giymesin diye...
asia Yeni Üye Üye 22 Eylül 2007 #17 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? kocamn elektirk süpürgesini alıp o kacamn evı süpermekten nefret ediyorum 🙂
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? kocamn elektirk süpürgesini alıp o kacamn evı süpermekten nefret ediyorum 🙂
evla Yeni Üye Üye 27 Eylül 2007 #19 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? evla' Alıntı: hıımm bi düşüneyim Genişletmek için tıkla ... sanırım hepsinden :crazy:
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? evla' Alıntı: hıımm bi düşüneyim Genişletmek için tıkla ... sanırım hepsinden :crazy:
S SeLiN Forum Okuru 28 Eylül 2007 #20 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? şu sıralar bana iftiralar atıp ortalığı karıştıranların hepsinden..Allah onlara çocuk sahibi olmayı nasib etmesin diye ah ettim sonunda...
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? şu sıralar bana iftiralar atıp ortalığı karıştıranların hepsinden..Allah onlara çocuk sahibi olmayı nasib etmesin diye ah ettim sonunda...