azem Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #1 Hangisinden nefet ediyosunuz? Bayanlar hangi ev işini yapmaktan nefret ediyorsunuz?
S selinn Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #2 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? Azem seninkide sorutabiki hepsini🙂))
M minerwa Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #4 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? ütü sevmem , bulaşık sevmem, çamaşır asıp toplamayı sevmem, cam kapı zaten ben silmem ama canım isterse yemek pasta yapmaya bayılırım 😀
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? ütü sevmem , bulaşık sevmem, çamaşır asıp toplamayı sevmem, cam kapı zaten ben silmem ama canım isterse yemek pasta yapmaya bayılırım 😀
ezo77 Banned 27 Ağustos 2007 #5 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? ütü yapmayı ve bulaşık yerleştirmeyi hiç sevmem....
azem Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #6 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? Ben hiçbirini sevmiyorum:rofl:
S selinn Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #7 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? minerwa' Alıntı: ütü sevmem , bulaşık sevmem, çamaşır asıp toplamayı sevmem, cam kapı zaten ben silmem ama canım isterse yemek pasta yapmaya bayılırım 😀 Genişletmek için tıkla ... daha ne kaldıki?pasaklı seni🙂
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? minerwa' Alıntı: ütü sevmem , bulaşık sevmem, çamaşır asıp toplamayı sevmem, cam kapı zaten ben silmem ama canım isterse yemek pasta yapmaya bayılırım 😀 Genişletmek için tıkla ... daha ne kaldıki?pasaklı seni🙂
M minerwa Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #8 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? selinn' Alıntı: daha ne kaldıki?pasaklı seni🙂 Genişletmek için tıkla ... kalmadı bişey ama pasaklı da değilim selin hanım senin gibi yapmasamda yaptırıyorum rutin olarak 😉 sen hiç yapmıyon hem pinti hem pasaklı seni 😀
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? selinn' Alıntı: daha ne kaldıki?pasaklı seni🙂 Genişletmek için tıkla ... kalmadı bişey ama pasaklı da değilim selin hanım senin gibi yapmasamda yaptırıyorum rutin olarak 😉 sen hiç yapmıyon hem pinti hem pasaklı seni 😀
azem Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #9 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? minerwa' Alıntı: kalmadı bişey ama pasaklı da değilim selin hanım senin gibi yapmasamda yaptırıyorum rutin olarak 😉 sen hiç yapmıyon hem pinti hem pasaklı seni 😀 Genişletmek için tıkla ... muahahhhaaa😛
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? minerwa' Alıntı: kalmadı bişey ama pasaklı da değilim selin hanım senin gibi yapmasamda yaptırıyorum rutin olarak 😉 sen hiç yapmıyon hem pinti hem pasaklı seni 😀 Genişletmek için tıkla ... muahahhhaaa😛
S selinn Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #10 Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? minerwa' Alıntı: kalmadı bişey ama pasaklı da değilim selin hanım senin gibi yapmasamda yaptırıyorum rutin olarak 😉 sen hiç yapmıyon hem pinti hem pasaklı seni 😀 Genişletmek için tıkla ... hayır benim evimde artık temiz,bende artık yaptırıyorum🙂
Ce: Hangisinden nefet ediyosunuz? minerwa' Alıntı: kalmadı bişey ama pasaklı da değilim selin hanım senin gibi yapmasamda yaptırıyorum rutin olarak 😉 sen hiç yapmıyon hem pinti hem pasaklı seni 😀 Genişletmek için tıkla ... hayır benim evimde artık temiz,bende artık yaptırıyorum🙂