PaSikA Yeni Üye Üye 21 Şubat 2010 #1 HeLLo Kitty'Li aksesuarlar Hercai için hello kitty saatleri hello kitty saat aksesuarlar Genç kızların sevgilisi Hello Kitty çılgınlığı sürüyor...Çantadan saate her üründe Hello Kitty'i görüyoruz... Birbirinden sevimli Hello Kitty'li aksesuarlar kızlar
hello kitty saatleri hello kitty saat aksesuarlar Genç kızların sevgilisi Hello Kitty çılgınlığı sürüyor...Çantadan saate her üründe Hello Kitty'i görüyoruz... Birbirinden sevimli Hello Kitty'li aksesuarlar kızlar
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 21 Şubat 2010 #2 Offf Pasim napmissin sen böyle Nekadar güzeller ya Kendime hello kitty saati almayi düsünüyorum zaten, cok iyi oldu bunlar Zaten bitanesini kestirdim gözüme, simdi sadece nerden temin edebilecegimi bulmam lazim Coook Sagol Canim
Offf Pasim napmissin sen böyle Nekadar güzeller ya Kendime hello kitty saati almayi düsünüyorum zaten, cok iyi oldu bunlar Zaten bitanesini kestirdim gözüme, simdi sadece nerden temin edebilecegimi bulmam lazim Coook Sagol Canim
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 21 Şubat 2010 #7 Sorma Laetitiacim 😀 Pasim beni damardan vurdu Hello Kitty'min ürünlerini ekleyerek 🙂🙂🙂 :mery:
mislinay Yeni Üye Üye 21 Şubat 2010 #9 Çok şirin ve çok şekerler canım yaa..Ama bunlar için yaşım hafif büyük 😀Tam gençkızlarımıza göre modeller emeğine sağlık
Çok şirin ve çok şekerler canım yaa..Ama bunlar için yaşım hafif büyük 😀Tam gençkızlarımıza göre modeller emeğine sağlık