nisan Yeni Üye Üye 18 Şubat 2008 #1 her kadini bekleyen rakip esi tarafindan sizce hangi rakip daha kuvvetli size göre kaynananizmi en yakin arkadasimi futbolmu eski sevgilisimi kardeslerimi hangisine daha fazla vakit veriyorsa sizi cildirtiyor Son düzenleme: 18 Şubat 2008
sizce hangi rakip daha kuvvetli size göre kaynananizmi en yakin arkadasimi futbolmu eski sevgilisimi kardeslerimi hangisine daha fazla vakit veriyorsa sizi cildirtiyor
esena Aktif Üye Üye 19 Şubat 2008 #2 Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan futbollsinir oluyom ama artık bende alıştım onla izliyom ellerine sağlık canım
Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan futbollsinir oluyom ama artık bende alıştım onla izliyom ellerine sağlık canım
nisan Yeni Üye Üye 19 Şubat 2008 #3 Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan bnde ki sorunda futboll,bnmkide cok severr,zaten digerleride yok yanimizdaa,olsada canlari sagolsunn,sevgiler canmmm
Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan bnde ki sorunda futboll,bnmkide cok severr,zaten digerleride yok yanimizdaa,olsada canlari sagolsunn,sevgiler canmmm
örgüm Üye Üye 21 Şubat 2008 #4 Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan futbol futbol birde bizde bir şık daha var balık avlamaya çok sık gider 😛arty:
Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan futbol futbol birde bizde bir şık daha var balık avlamaya çok sık gider 😛arty:
nisan Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #5 Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan örgüm sende onunla git ablamm,ne guzel olur bndaha hic denemedimm,cok isterdim ama,keske,,bnde trde olsammm,ahh nerdeeeeeee
Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan örgüm sende onunla git ablamm,ne guzel olur bndaha hic denemedimm,cok isterdim ama,keske,,bnde trde olsammm,ahh nerdeeeeeee
M Misafir Forum Okuru 21 Şubat 2008 #6 Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan kahrolası futbolllllllll.onceden olsa sureklı tartışırdık bakdık olmuyor bende ızlemeye başladım, bı kaç defa maça bıle gıttım onunla.ne yapalım 🙂 oda benım dızılerıme katlanıyor
Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan kahrolası futbolllllllll.onceden olsa sureklı tartışırdık bakdık olmuyor bende ızlemeye başladım, bı kaç defa maça bıle gıttım onunla.ne yapalım 🙂 oda benım dızılerıme katlanıyor
nisan Yeni Üye Üye 22 Şubat 2008 #7 Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan haklisin karamell,,benimde esim ayni seyi soyluyor diyorki bn senin dizilerini izliyorsam sende benimle mac izleyecenn,bizde izliyoz artikk,sevgiler canim
Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan haklisin karamell,,benimde esim ayni seyi soyluyor diyorki bn senin dizilerini izliyorsam sende benimle mac izleyecenn,bizde izliyoz artikk,sevgiler canim
çalıkuşu Yeni Üye Üye 4 Mart 2008 #8 Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan Benim eşimin futbolla hiç ama hiç alakası yoktur. Takım tutmaz hatta spor haberlerine bile bakmayız. Ancak bizdede pc sorunu var. Yani en çok pc ye vakit ayırır eşim.
Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan Benim eşimin futbolla hiç ama hiç alakası yoktur. Takım tutmaz hatta spor haberlerine bile bakmayız. Ancak bizdede pc sorunu var. Yani en çok pc ye vakit ayırır eşim.
nisan Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #9 Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan ne mutlu sana calkus futbol sevmyiorr,pcde sen yaninda ol,sorun olmaz:9sevgiler canim
Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan ne mutlu sana calkus futbol sevmyiorr,pcde sen yaninda ol,sorun olmaz:9sevgiler canim
esena Aktif Üye Üye 5 Mart 2008 #10 Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan gelin birlik nolalım futbolu kaldırsınlar boşanmasebi oluyomuş mahkemelerde hehe
Ce: her kadini bekleyen rakip esi tarafindan gelin birlik nolalım futbolu kaldırsınlar boşanmasebi oluyomuş mahkemelerde hehe