Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #21 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun Dama çıkanların çikolatalı dondurma yemeleri ve akabinde amuda kalkmaları alakasızdır yapmayın, dişlerinizi fırçalayın.
Ce: herkes saçma sapan cümle kursun Dama çıkanların çikolatalı dondurma yemeleri ve akabinde amuda kalkmaları alakasızdır yapmayın, dişlerinizi fırçalayın.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Şubat 2008 #23 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun Al işte gecenin bir buçuğunda bana saçmalatırsan böyle oluyor 😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 9 Mart 2008 #24 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun Nerde bu millet, nerede bu melekler...
M Misafir Forum Okuru 10 Mart 2008 #25 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun işte geldim burdayım ben bu işte ustayım rüya likit jel dadadammmm 😀
Ce: herkes saçma sapan cümle kursun işte geldim burdayım ben bu işte ustayım rüya likit jel dadadammmm 😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #26 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun Ben M.M.'yi çok severim yaşasın 10 Mart 😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #27 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun bu günlerde zaman çok çabuk geçiyor yağmur yağacak heralde!..
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Mart 2008 #28 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun ahey ahey ahey loliloliloi ben dama çıkıyom
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 4 Nisan 2008 #29 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun kocıse kızsam.... yagmurda yurumeye cıksam...
gediz&şanmeriç Yeni Üye Üye 4 Nisan 2008 #30 Ce: herkes saçma sapan cümle kursun Bugünlerde hava bir sıcak bir karlı birde fırtınalı bende dayanamayıp kek yaptım çünkü temizlik yapmam gerekiyordu:bump2::bump2:
Ce: herkes saçma sapan cümle kursun Bugünlerde hava bir sıcak bir karlı birde fırtınalı bende dayanamayıp kek yaptım çünkü temizlik yapmam gerekiyordu:bump2::bump2: