Meleklerim bende şahsen bir olaya tanık olmuştum;20 yılldır cocukları olmayan bir teyze ile tanışmıştım... Benimde onun gibi hatalara düşmemem için bana hayat hikayesini anlatmıştı ve bu yazıyı okuyunca onunda denediği bir yöntem aklıma geldi 🙁 gerçektende üzülerek sölüyorum umudun tükenmeye başladıgı yerde insanoglu herşeyi deniyormus bu teyzenin hayat hikayesinde bunu öğrenmiştim.. Formül şu: Bildiğimiz ceviz !!! dövülerek küçük parçalar haline getiriliyor sonrasındada ıslatılıyor kucuk bez parçası (incetülbent) muska yapılıyor sonrasında o bölheye yerleştirilip bekleniyor.. güya töbe töbe orayı besliyormuş ve bebeğin tutunmasını sağlayacakmış!!! oldumu peki öyle bir sey hayır sadece kara cahillikten başka bir şey değil... artı yazık teyzem o dönem çok agır bir enfeksiyon geçirmiş büssürü ilaç tedavisi görmek zorunda kalmış... Ya bu daha nelerki .. bana neler neler anlattııı .. oanlatırken agzım acık dinledim...
Gerçektende bu çağdada olsa insan tükendiği noktaya geldiği zaman hemen hemen herşeyi yapıyor... Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın...