B BAŞAK_ASLI. Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2007 #1 İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz Bence ilk görüşte aşk diye bişe olmazzzz
F fuhrer_albay Forum Okuru 4 Temmuz 2007 #2 Ce: İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz evet ilk göruste sadece fızık olarak hoşlanma olabılır ama ask olmazzz
Ce: İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz evet ilk göruste sadece fızık olarak hoşlanma olabılır ama ask olmazzz
C CeMRe YoSH Yeni Üye Üye 13 Ağustos 2007 #3 Ce: İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz Hayıııır sadece şıpsevdilerde ilk görüşte aşk olur
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 13 Ağustos 2007 #4 Ce: İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz tabiki olmaz arkadaşlar sadece aşırı bir elektrik yüklenmesi olur o kadar😀
Ce: İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz tabiki olmaz arkadaşlar sadece aşırı bir elektrik yüklenmesi olur o kadar😀
canan Yeni Üye Üye 4 Eylül 2007 #5 Ce: İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz esıme ılk goruste asıkm olup ayarttım
şeker kız Yeni Üye Üye 5 Eylül 2007 #6 Ce: İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz Ben her bahar aşık olurumm 😀 İlk görüşte hoşlanma, beğenme olabilir de aşk bu kadar basit değil yaaaa Aşk başka birşey, Aşkkkkkkk kendinden çok onu düşünmektir, uğruna herşeyi feda etmektir. İlk gördüğüm birine ne feda edicemmm 😀 delimiyim 😀
Ce: İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz Ben her bahar aşık olurumm 😀 İlk görüşte hoşlanma, beğenme olabilir de aşk bu kadar basit değil yaaaa Aşk başka birşey, Aşkkkkkkk kendinden çok onu düşünmektir, uğruna herşeyi feda etmektir. İlk gördüğüm birine ne feda edicemmm 😀 delimiyim 😀
Olexa Yeni Üye Üye 5 Eylül 2007 #7 Ce: İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz inanmam 🙂 begenebilirim ama asIk olmadim simdiye kadar varsa da bilmiorum ;D
Ce: İlk GÖrÜŞte AŞka İnanirmisiniz inanmam 🙂 begenebilirim ama asIk olmadim simdiye kadar varsa da bilmiorum ;D
elfce Daimi Üye Üye 31 Ekim 2009 #10 CeMRe YoSH' Alıntı: Hayıııır sadece şıpsevdilerde ilk görüşte aşk olur Genişletmek için tıkla ... bence yanılıyosun arkadşım. neden? çünkü ben ablamın kınasında birini gördüm arada 11 ay geçti hala daha onu seviyorum ve o da biliyooo
CeMRe YoSH' Alıntı: Hayıııır sadece şıpsevdilerde ilk görüşte aşk olur Genişletmek için tıkla ... bence yanılıyosun arkadşım. neden? çünkü ben ablamın kınasında birini gördüm arada 11 ay geçti hala daha onu seviyorum ve o da biliyooo