Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Ocak 2010 #221 selzeh' Alıntı: tesekkürler canım çok güzel olmus Genişletmek için tıkla ... rica ederim ne demek 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Ocak 2010 #222 Dj hey Dj 😀 al tatlım bu avatarın buda imzannn önceden yaptığım 🙂
D DєRiи яocк Forum Okuru 24 Ocak 2010 #227 PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: Dj hey Dj 😀 al tatlım bu avatarın buda imzannn önceden yaptığım 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay bidanem çok güzel olmuş ben sabah giremedim int gitmişti eline saglık🙂🙂🙂🙂
PaSakLı TaNrıÇa' Alıntı: Dj hey Dj 😀 al tatlım bu avatarın buda imzannn önceden yaptığım 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay bidanem çok güzel olmuş ben sabah giremedim int gitmişti eline saglık🙂🙂🙂🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 25 Ocak 2010 #230 Bundan Sonra arkedeşleeeerr 😀 bundan sonra siteye her girdiğimde (girebildiğimde 😀 ) buraya değişik imza veya avatar koyacam günün avatarı günün imzası gibii 🙂 beyenen onları alabilirrr bu yazıyı okuyanlara teşekkürlerrrr =) Son düzenleme: 25 Ocak 2010
Bundan Sonra arkedeşleeeerr 😀 bundan sonra siteye her girdiğimde (girebildiğimde 😀 ) buraya değişik imza veya avatar koyacam günün avatarı günün imzası gibii 🙂 beyenen onları alabilirrr bu yazıyı okuyanlara teşekkürlerrrr =)