nisan Yeni Üye Üye 7 Mart 2008 #2 Ce: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! bence adam gibi adam sözünun ustune diyecek yokturr nur icinde yatsin atamizz
Ce: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! bence adam gibi adam sözünun ustune diyecek yokturr nur icinde yatsin atamizz
tuqqce Daimi Üye Üye 29 Nisan 2008 #4 Ce: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! paylaşım için tşkler güzel konu açmışsın sana benden +rep canım
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2008 #5 Ce: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! çok güzel resimler emeğine sağlık.benden de rep gitti=)
*jellibon* Daimi Üye Üye 13 Ekim 2008 #6 Cevap: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! ortalıkta adamım diye dolaşanlara bu resimler ders olsun gerçek adam budur başkada ne ben gördün nede türkiye
Cevap: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! ortalıkta adamım diye dolaşanlara bu resimler ders olsun gerçek adam budur başkada ne ben gördün nede türkiye
ocean Paylaşımcı Melek Üye 15 Ekim 2008 #7 Cevap: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! ulu önder atatürk'ü milletçe çok arıyor çok özlüyoruz bence....onu hiç kimsede bulamadığımızdan o ilk ve son ATAMIZDIR....
Cevap: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! ulu önder atatürk'ü milletçe çok arıyor çok özlüyoruz bence....onu hiç kimsede bulamadığımızdan o ilk ve son ATAMIZDIR....
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #8 Cevap: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! paylaşım için teşekkurler canım...
K kırmızı gül Yeni Üye Üye 25 Ocak 2009 #9 Cevap: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! harikasınız siz çok güzel resimler bende atatürk aşığı biriyim:türkiye:
Cevap: işte büyük adam ADAM GİBİ ADAM!! harikasınız siz çok güzel resimler bende atatürk aşığı biriyim:türkiye:
Discordia Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #10 resimler süpeeerrrrrrrrr emeğine sağlık.... geçen gün bi kitap gördüm üstünde ATATÜRKümüzün resmi ve üstünde Beni Çok Ararsınız yazıyordu .... gerçektende Atamızı çok arıyoruz kalksada gelsebilse keşkeeeeeeee 🙁(((
resimler süpeeerrrrrrrrr emeğine sağlık.... geçen gün bi kitap gördüm üstünde ATATÜRKümüzün resmi ve üstünde Beni Çok Ararsınız yazıyordu .... gerçektende Atamızı çok arıyoruz kalksada gelsebilse keşkeeeeeeee 🙁(((