dino_02 Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #1 Kadın Beyni... muhahahaa kadın beyni . Hatice İsimli arkadaşımdan eposta gelmiş ve başlık kadın beyni......🙂) şeklinde. Ben de Bu resmi gülmeniz için sizlerle paylaşıyorum.. Fakat söylenen özelliklerin kadın beynindeki kapladığı yere bakınca, çizene hak vermemek mümkün değil.. . Son düzenleme: 28 Mayıs 2008
kadın beyni . Hatice İsimli arkadaşımdan eposta gelmiş ve başlık kadın beyni......🙂) şeklinde. Ben de Bu resmi gülmeniz için sizlerle paylaşıyorum.. Fakat söylenen özelliklerin kadın beynindeki kapladığı yere bakınca, çizene hak vermemek mümkün değil.. .
gökçe Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #5 Cevap: Kadın Beyni... mua Valla ben katılmıyorum. o kadarda değil artık.
dino_02 Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #6 Cevap: Kadın Beyni... mua Ya Güzelim bunu yapanlarda bu kadar beyinde yok zaten baksana nelerle uğraşıyorlar. Bizim Hiç Olmazsa bir beynimiz var olmayanlar düşünsün 🙂))
Cevap: Kadın Beyni... mua Ya Güzelim bunu yapanlarda bu kadar beyinde yok zaten baksana nelerle uğraşıyorlar. Bizim Hiç Olmazsa bir beynimiz var olmayanlar düşünsün 🙂))
Vijdan Yeni Üye Üye 27 Mayıs 2008 #7 Cevap: Kadın Beyni... mua Teşekkürler dino,bende katılmıyorum buna..Kaynanacığımı cadı olmaktan kurtarmak istiyorum..Tekrar tekrar teşekkürlerrrrrr..
Cevap: Kadın Beyni... mua Teşekkürler dino,bende katılmıyorum buna..Kaynanacığımı cadı olmaktan kurtarmak istiyorum..Tekrar tekrar teşekkürlerrrrrr..
tuqqce Daimi Üye Üye 27 Mayıs 2008 #8 Cevap: Kadın Beyni... mua teşekkürler canımcım güzeldi valla.. sana +rep