zuzus:) Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #161 Ce: ayyyyy nisan' Alıntı: tatli rüyalar canimm,ins bu ay olurr,pozitiff,duam seninle,sevgiler canimm Genişletmek için tıkla ... sağol tatlım. allah razı olsun inşallah. yiyecek lokması varsa gelir tatlım nasıl olsa
Ce: ayyyyy nisan' Alıntı: tatli rüyalar canimm,ins bu ay olurr,pozitiff,duam seninle,sevgiler canimm Genişletmek için tıkla ... sağol tatlım. allah razı olsun inşallah. yiyecek lokması varsa gelir tatlım nasıl olsa
zuzus:) Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #163 Ce: ayyyyy ms_enemy' Alıntı: kabul edermisin ? 😀 Genişletmek için tıkla ... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM . ÇOK GÜZELLER. KALBİMİ FETH ETTİN
Ce: ayyyyy ms_enemy' Alıntı: kabul edermisin ? 😀 Genişletmek için tıkla ... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM . ÇOK GÜZELLER. KALBİMİ FETH ETTİN
nisan Yeni Üye Üye 8 Mart 2008 #168 Ce: ayyyyy kabul et zuzusumm,nasilsinn,cay yokmu kiz ,,,eli bos gdecemmm valla,,sevgiler canimmm,
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Mart 2008 #170 Ce: ayyyyy zuzuşum nasılsın canım benim yaa seninle tanışmayı çok istiyodum nasip olmadı allah sana dilediğin herşeyi nasip etsin canım
Ce: ayyyyy zuzuşum nasılsın canım benim yaa seninle tanışmayı çok istiyodum nasip olmadı allah sana dilediğin herşeyi nasip etsin canım