güzellik salonu değil dolandırıcılık merkezi
kaşlarımdaki makyajı sildirmek için esat cad. 75/2 küçükescat adersinde bulunan mehtap güzellik salonu ile 350 tl ye anlaştım 2. seyansta bana kaşlarımın başka işlemi kaldırmayacağını işleminde zaten bittiğini söyledi o an yapılan işlemi görmemediğimden iyileşme sürecini bekledim 10 gün sonra kaşlarımda makyajın olduğunu görüp kendini aradım sildiğini idda ettiği makyajın durduğunu belirtim kişi tekrar gelmek istiyorsanız para ödemeniz gerekiyor artı biz sizinle seans başına 350 tl ye anlaştık dedi şikayet edeceğimi söyleyince kaşlarıma işlem için çağırdı gittiğimde beni tehdit edip bana hakaret etti ve üstüme yürüdü bende kendimi balkona atıp imdat polis diye bağırdım mehtap bana polisi karıştırmayalım seni buraya işlem yapmak için çağırdım diyip sedyeye aldı 1 ay beklenip yapılması gereken işlemi 10 gün ara ile yaptığı için ciddi zararlar verdi bende kendini dernek başkanları olan bekir yiğittürke şikayete gittim oda bana şahsın camlarını kırmamı eşime dövdürmemi söyleyerek beni ona zarar vermem için beni tetikledi ve ben şahsı sikayet edeceğimi söyleyince oda beni tehdit etti. mehtabın yanında çalışan elemanıda verdiği ifadesinde mehtap hanım bu işi bilmiyordu gevher hanımın ısrarı üzerine yaptı dedi ben tehdit ve hakarete uğradım adil yargılanmadığım içinde çeza aldım bilmiyorsunda bu işi ankaranın nezih semtlerinden birinde nasıl dükkan işletiyorsun