kaynana fun culuppppp

Bende seni çok ama çok seviyorumm ablacımm..Takamamaya çalışıyorum ama bugun olan bişey daha taze dayanamadım patlıcaktım...Bugun babamla tartıştım onlar yüzünden..Ablam diyeli babaannemden kurtuldum sırada birde halam var peki o nolcak??

Ben ALLAHıma havale ediyorum bıktım artık benim derdim bana yetmiş bana hastalığımda teselli verceklerine doktorlar sni kandırıo boşuna kilo alıosun demeleri canımı çok sıktı benimki psikolojiymiş..Bugunlerde de 5 yıllık temizlikçi ablamı göndermek için herşeyi yaptılar en sonunda patladım yeterin dedim babamla birbirmize gircez en sonunda dedim...Çok teşekkürler ablam yorumun için muckkkk seniii çokkkk ama çok seviyorummm iyiki varsın.....

Tabiikide kabul ederim ablam olur mu öyle şey sizler benim büyüklerimsiniz..Bir ara hayata küsmüştüm yeni yeni düzeliyorum amaşları ne anlamadım ki artık ALLAHıma havale ediyorum...Sizleri çok seviyorum aranızda olmak beni mutlu ediyor...Yorum için teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: kaynana fun culuppppp

angelcim allah o kadar güzel cevap veriyorki insanlar boşver herkes ektiğini biçer onlarda yaptıklarını toplacaklar.. sen sıkma o güzel canını böle değersiz şeylere .(kaynanam seni hala sefmiomm) 😀 kendine dikkat et canım

ah kaynanam ahhhhh neler etttin kendine ve ailene aldın benim gibi öksüzün ahını bırakırmı bu senin yakanı.... allah ıshal eylesin seni ve senin gibilerini

allah herkesin gönlüne göre versin herseyın hayırlısı olsun benim 4 yıllık bır beraberligim var aramizda sözlüyüz aileler biliyo bizimkiler pek onay vermese de onun ailesini eskidende tanıyoduk annesi ŞEKER gibi bi kadın bayılıyorum ona inşallah hep böyle devam eder

ayy senin kaynanayı ödünç versene😀 çok iyiymiş umarım diğer kaynanalarda öyle olur😀

ah canım sorma ben annemi 14 yaşımda kaybettim onu gerçekten annem yerine koydum melek gibi insandı benim için bazı şeylerine göz yumdum anne kız arasında bile olur dedim yuttum ama yüzünü isteyen astarınıda unutmadan istiyo. ve şu ankonuşmuyoruz. inşallah sizin aranız bozulmaz canım. ne olursa olsun ne kadar yakın olursan ol kesinlikle arana mesafe bırak canım. insanlar çiğ süt emmiş ve yaptığı iyiliği elbet günü gelir söylerler. sen kimseye bu konuda fırsat verme ....

kaynana=anlamı nedir hiç bir zaman çözemedim.bana göre sadece eşimin annesi.valla açıkçası ona anne demek zoruma gidiyor çünkü anne kelimesi o kaadr kutsalki hakederse karşındaki bu kelimeyi gururlanarak söylersin.ama ben her anne diyişimde sanki zorla söyetiryorlarmış gibi beni.öle söylüyorum .içimden gelmiyor ona anne demek.çocuklarına annelik yapmış ama çocuklarının eşlerine yapamıyor yapamazda çünkü biz eliz ybancıyız.kanından değiliz.ve bende şunu sölüyorum sana kaynanacık oğlunu sne büyüttün besledin kahrını sen çektin parasını pulunu yemek tabi senin hakkın ama şunu bilki... bende onun eşiyim onunla parasını pulunu yemek için değil ömür boyu onunla aşk denilen duyguyu yemek için beraberim...

sana olan nefretimi tahmin bile edemezsin kaynana.bana yaptıklarını çekeceksin,aileme verdiğin huzursuzluğu senin yanına asla bırakmayacam.canımı öle yakıyosun ki,ouyunlarından bıktım usandım artık.ben senin kadar iki yüzlü insan görmedim hayatta.üzülerek söylüyorum ki amacına ulaşmak üzeresin benim seninle savaşacak gücüm kalmadı.kimse beni yadırgamasın ama kocamın annesi saygı duy falan yok artık çeken bilir bunu,dışarda gezen köpekten hiç bir farkın yok artık benim için kaynana bozuntusu.ahirette 10 değil ne kadar tırnağım varsa yakanda.

bende annemi 7 yasında kaybettim o yüzden sıcak gördüğüm herkesi kendim gibi sanıyorum haklısın ablacıgım kimin ne olacagı belli olmuyor dikkat ederim sagol