dj_oznur_24 Yeni Üye Üye 24 Mart 2009 #1 Kendi Yaptıklarım!! yukarıdaki resimleri seramik boyasıyla boyadım,çiçek kenarları yaldız sürdüm üzerine vernikledim.. 2005 yılında okulda yapdum bunlar ahsap boyasıyla yapdım karakalemle yapdım
yukarıdaki resimleri seramik boyasıyla boyadım,çiçek kenarları yaldız sürdüm üzerine vernikledim.. 2005 yılında okulda yapdum bunlar ahsap boyasıyla yapdım karakalemle yapdım
dj_oznur_24 Yeni Üye Üye 24 Mart 2009 #2 Cevap: Kendi Yaptıklarım!! ÇANTAYI ÖRDÜM havlu 😀 yakında cektım havlu kenarı
dj_oznur_24 Yeni Üye Üye 24 Mart 2009 #3 Cevap: Kendi Yaptıklarım!! rapido kalemle yapmıstım.. nokta calısma.
dj_oznur_24 Yeni Üye Üye 24 Mart 2009 #5 Cevap: Kendi Yaptıklarım!! karakalem calısması guaj boyayla yapdım suluboyayla yapdım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Mart 2009 #6 Cevap: Kendi Yaptıklarım!! Senden her eve lazım halacım süper olmuş ellerine sağlık sana artı 1000 rep veriyorum içimden geldi
Cevap: Kendi Yaptıklarım!! Senden her eve lazım halacım süper olmuş ellerine sağlık sana artı 1000 rep veriyorum içimden geldi
kaprisli Yeni Üye Üye 24 Mart 2009 #7 Cevap: Kendi Yaptıklarım!! süperler ya mc adminime katılıyorum😀 çok güzeller emeğine sağlık benden de +rep
Cevap: Kendi Yaptıklarım!! süperler ya mc adminime katılıyorum😀 çok güzeller emeğine sağlık benden de +rep
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 24 Mart 2009 #8 Cevap: Kendi Yaptıklarım!! rapido çalışman çok güzel olmuş 🙂 demekki örgü nakış sanatçı kişilik gerektiriyor ben ondan yapamıyorum anneme bunu önsürebilirim 😀 teşekkürler 🙂
Cevap: Kendi Yaptıklarım!! rapido çalışman çok güzel olmuş 🙂 demekki örgü nakış sanatçı kişilik gerektiriyor ben ondan yapamıyorum anneme bunu önsürebilirim 😀 teşekkürler 🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 24 Mart 2009 #9 Cevap: Kendi Yaptıklarım!! süper valla elimden gelse bende yapardim iste anca böyle bakar yorumumu ekler repimi veririm ben:zuha: eline saglik hepsi ayri güzel
Cevap: Kendi Yaptıklarım!! süper valla elimden gelse bende yapardim iste anca böyle bakar yorumumu ekler repimi veririm ben:zuha: eline saglik hepsi ayri güzel
MEÇHUL Daimi Üye Üye 24 Mart 2009 #10 Cevap: Kendi Yaptıklarım!! hepsi mükemmel ötesi ama bu başka yhaa duygulandırdı benii...emeğine ellerine sağlıkk..+rep🙂
Cevap: Kendi Yaptıklarım!! hepsi mükemmel ötesi ama bu başka yhaa duygulandırdı benii...emeğine ellerine sağlıkk..+rep🙂