yarennnnnnn Hamiş Melek 21 Aralık 2010 #1 kendinde sevmediğin 3 özelliğin.... ben başlayayım kıslar ; * kıskançlığım😱lmadı: *duygusallığım *çabuk güvenebilme
M Misafir Forum Okuru 21 Aralık 2010 #2 Biraz fazla ukalayım Aşırı sinirliyim 😕 Hasta denilecek kadar titizim🙂 Bu 3 özelliğim olmasa daha iyi olurdum gibime geliyor 😀
Biraz fazla ukalayım Aşırı sinirliyim 😕 Hasta denilecek kadar titizim🙂 Bu 3 özelliğim olmasa daha iyi olurdum gibime geliyor 😀
zuzumm_ Daimi Üye Üye 21 Aralık 2010 #3 bende ukalayım hemen kızarım sonrada yumuşarım bu yumuşama huyunu hiç sevmem kızıyosn madem birazda tut içinde be hemen yumuşama
bende ukalayım hemen kızarım sonrada yumuşarım bu yumuşama huyunu hiç sevmem kızıyosn madem birazda tut içinde be hemen yumuşama
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 21 Aralık 2010 #4 cok sinirli olmam insanlara gerektiğinden fazla deger vermem ve herşeyi kafama cokk takıyor olmam bunları sevmiyorum 🙁
cok sinirli olmam insanlara gerektiğinden fazla deger vermem ve herşeyi kafama cokk takıyor olmam bunları sevmiyorum 🙁
RefRa Daimi Üye Üye 21 Aralık 2010 #5 çok sulu göz olmam insanlara hemen inanmam biraz fazla dağınık olmam 🙂 Ama en çok fazla sulu göz olmamı sevmiyorum hemen ağlayıveririm...🙁
çok sulu göz olmam insanlara hemen inanmam biraz fazla dağınık olmam 🙂 Ama en çok fazla sulu göz olmamı sevmiyorum hemen ağlayıveririm...🙁
Young bride Banned 21 Aralık 2010 #6 Aşırı inatçılığım Sulu gözlülüğüm Bide kıskançlığım nefret ediorm ..Bu özelliklerimden
sudembeyaz Daimi Üye Üye 22 Aralık 2010 #8 iyi niyetim iyi kötü hiçbirşeyi unutmamam bide çok saf oluşum 🙁
toi avec moi Üye Üye 22 Aralık 2010 #10 duygusal olmam.sabirli olmam.hayir kelimesini fazla diyememem.