CoLoRfuL~~éCém Yeni Üye Üye 31 Aralık 2010 #11 yarennnnnnn' Alıntı: ben başlayayım kıslar ; * kıskançlığım😱lmadı: *duygusallığım *çabuk güvenebilme Genişletmek için tıkla ... Duygusallk yerine utangaçlık olsa aynı ben 😀
yarennnnnnn' Alıntı: ben başlayayım kıslar ; * kıskançlığım😱lmadı: *duygusallığım *çabuk güvenebilme Genişletmek için tıkla ... Duygusallk yerine utangaçlık olsa aynı ben 😀
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 31 Aralık 2010 #12 ilk başta kıskançlığım inatçılığım üçüncü aklıma gelmedi en belirgin bunlar
seyma_rky Yeni Üye Üye 2 Ocak 2011 #13 1) Önyargılıyım 2) Kimseye hayır diyemem 3) Arkadaşlarımın başkalarıyla daha samimi olmasını kıskanırım
1) Önyargılıyım 2) Kimseye hayır diyemem 3) Arkadaşlarımın başkalarıyla daha samimi olmasını kıskanırım
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 7 Ocak 2011 #15 aşırı kıskanç😱lmadı: inatçı sulu gözlüyüm:küstüm: valla bu 3 özellik olmasa o kadar da baş belası biri diğlimdir 😀
aşırı kıskanç😱lmadı: inatçı sulu gözlüyüm:küstüm: valla bu 3 özellik olmasa o kadar da baş belası biri diğlimdir 😀
ebe melek Üye Üye 7 Ocak 2011 #16 keci gibi inadci olmam -asiri titiz olmam- dostumu dusmanimi tanimayib her kese yardim etmem
SweetCurse Yeni Üye Üye 8 Şubat 2011 #18 - Çok sinirlenmem ve çabuk parlamam - Kıskançlığım - İnatçılığım 🙂
TUNAA Daimi Üye Üye 8 Şubat 2011 #19 1. çok sulugözüm, dizilerde bile dayanamam ağlarım🙂 2. biraz safımdır, herkese hemen inanırım🙂 3. ağırkanlıyımdır, bu huyumu hiç sevmiyorum..
1. çok sulugözüm, dizilerde bile dayanamam ağlarım🙂 2. biraz safımdır, herkese hemen inanırım🙂 3. ağırkanlıyımdır, bu huyumu hiç sevmiyorum..
ASİMELEK Daimi Üye Üye 8 Şubat 2011 #20 1. inatçıyım 2. kıskancım 3. çabuk sinirlenirimmm başka sayıyım mı