AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Ekim 2010 #1 Kırmızı sevenler kırmızı sevenler siyah kırmızı siyah Kırmızı.. Atalarımız ne demişler.. ala bi bakarlar döner döner bi daha bakarlar.... ahh kırmızı benim en sevdiğim renk.. Meleklerim sizlerde dikkat çeken bir avatar istiyorsanız işte sizlere kırmızı avatarlar.. :fati:
kırmızı sevenler siyah kırmızı siyah Kırmızı.. Atalarımız ne demişler.. ala bi bakarlar döner döner bi daha bakarlar.... ahh kırmızı benim en sevdiğim renk.. Meleklerim sizlerde dikkat çeken bir avatar istiyorsanız işte sizlere kırmızı avatarlar.. :fati:
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Ekim 2010 #2 Vay vay vay atalar kırmızı ile bide şunu demişlerdir tabi atalarmı eskilermi bilmiyorum gerçi ikiside aynı anlama geliyor eski ve ata 🙂 Onlira fazla olsun kırmızı olsun Süperler teşekkürler +1000 rep veriyorum kırmızısından :😀
Vay vay vay atalar kırmızı ile bide şunu demişlerdir tabi atalarmı eskilermi bilmiyorum gerçi ikiside aynı anlama geliyor eski ve ata 🙂 Onlira fazla olsun kırmızı olsun Süperler teşekkürler +1000 rep veriyorum kırmızısından :😀
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 23 Ekim 2010 #5 Kırmızıyı severler Birbirini överler Romanlar böyledirler Çalgısız yaşayamaz ölürler alalaa alaaa oynaa yandannn 😀 sağol canumm 😀
Kırmızıyı severler Birbirini överler Romanlar böyledirler Çalgısız yaşayamaz ölürler alalaa alaaa oynaa yandannn 😀 sağol canumm 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Ekim 2010 #7 Aman da aman halamda bana heç ccimrilik etmeden repleri göndermiş 🙂 Teşekkürler 🙂 Kırmızılım sana yandı canım 🙂 bülede bi şarkı vardı sankim..
Aman da aman halamda bana heç ccimrilik etmeden repleri göndermiş 🙂 Teşekkürler 🙂 Kırmızılım sana yandı canım 🙂 bülede bi şarkı vardı sankim..