S semali Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2009 #1 Kışlıklarda indirim!!!! waıkı lc waikiki kaban çok güzel bir mavi (duman rengi) kız çocuklar için kızıma küçük geldi 4-5 yaşa ideal arkasında ev deseni ve önünde desen var pırıl pırıl astarından da belli 45 tl ye almıştım 23 tl ye veriyorum
waıkı lc waikiki kaban çok güzel bir mavi (duman rengi) kız çocuklar için kızıma küçük geldi 4-5 yaşa ideal arkasında ev deseni ve önünde desen var pırıl pırıl astarından da belli 45 tl ye almıştım 23 tl ye veriyorum
S semali Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2009 #4 Cevap: Kışlıklarda indirim!!!! rengarenk eldiven hiç kullanılmadı 2 tl kabanı alana hediye edicem
S semali Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2009 #5 Cevap: Kışlıklarda indirim!!!! çizgili tıffany yün kazak 9 tl nefis pastel renkler
S semali Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2009 #7 Cevap: Kışlıklarda indirim!!!! levis büyük beden kot 46-48 bedenen göre
S semali Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2009 #8 Cevap: Kışlıklarda indirim!!!! mavi sıfır yaka kazak boynerden alındı 12 tl
S semali Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2009 #10 Cevap: Kışlıklarda indirim!!!! lc waıkı kazak fermuarlı çok şık 15 tl